Direkt nem optimalizálják rendesen a world of tanks-ot?
Azért így csinálják, hogy vegyél egy másik gépet. Kifejezetten van 1 fajta gépösszeállítás, amire dolgoztak, a többi meg annyira nem érdekli őket. De ez sok játéknál így van, ne hidd, hogy csak a WoTnál.
Én AMD-s procival érzékelem ezt, nagyon sok játékot direkt Intel procira csinálnak, és AMD-re nincs optimalizálva, ezért kell sokszor low grafon tolnom dolgokat, miközben a medium vagy a full graf is simán elfutna (Lásd pl Guild Wars 2, annak is 1 kalap kaki az összerakása).
Online tömegjátékoknál ez szokott menni, mert ha minden specifikációra meg akarnák csinálni rendesen, akkor + 2-3GB a játék meg tömérdek munkaóra. És ezt persze ki kell fizetni a programozóknak stb. Inkább letojják.
Laptopról játszom úgyhogy a fullos beállítások felejtősek nekem....
De erős közepes improved graphicson játszok...
és 9.0 óta ugrott vagy 10 fpst a játék :D
Hol van a multi core támogatás? Töltsd le a 9.0át... benne van.... de a grafikát az nem befolyásolja....
A havoc pedig max 5 patch múlva jön.....
És még annyit hogy a 180 ezres gép.... az kb. egy belépő szintű gémer pc manapság...
Még annyit hogy a fölöttem szólóknak igaza is van meg nem is....
a big world engine amit használnak... nem directxet használ...ezért nehézkes optimalizálni...
Hogy mért nem azt használ? Mert annyi gépet és tájelemet ...és későbbiekben akkora méretű mappokat mint a warshipsben lesznek nem lehet megcsinálni jelenlegi "mainstream" grafiakia motorral úgy hogy minnél több ember játszhasson vele.... értsd gyenge(ébb) gépeken is elfusson....
És ez nem lesz lecserélve.... :D mit gondoltál? újra kéne írni a teljes játékot az elejétől...
szerintem te a havocra gondoltál és az csak a fizikán fog dobni ez egy kiegészítő motor csak.... sok lövöldözös játékban pl ez biztosítja a rongybaba effektust.
És még egy gondolat a kérdezőnek... milyen géped van? csinálnál egy screenshotot a grafikai beállításaidról?
Hát utolsó...
a játékok fejlődése mindig is gyorsabb volt mint ahogy egy ember új számítogépet tudjon/akarjon vásárolni...
Ugye az a fajta gémer vagy, akinek a „fusson” = natív felbontás és 50 FPS?
Most nem akarok azzal jönni, hogy milyen lassú laptopon nyomtam 2 évig, mert azon tényleg nem futott normálisan, de ha neked csak 180 ezres gépen játszható minimum grafikán, akkor nálad valami nagyon nincs jól.
Koszonom a valaszokat!!!
Kerdeseim: 1.ha nem optimalizaljak a jatekot akkor egyre kevesebb lesz a jatekos es a premium fizeto mert egyre nagyobbak a gepkovetelmenyek es a minimum grafikan jatszok kiesnek, es gondolom a wot jatekosainak 50% minimum grakikan jatszik, de ha nem, egy hatalmas reszuk igen es ha oket kiejtik akkor a beveteluk is csokkenti fog sulyosan, szoval... ezen nem gondolkodnak el?
2.a wot messze nem ugy nez ki high grafikan sem mint egy battlefield 4 megis a rendszerkovetelmenye merfoldekkel magasabb... ezen nem gondolkodnak el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!