Miért laggol az euro truck simulator 2?
Az lenne a problémám hogy laggol de nem értem akkor hogy a barátomnak hogy megy jól- Gépem
2 GB RAM, nvidia geforce 7025(tudom ratyi), 2 MAGOS 3.2 ghz processzor. Barátomvan (gyengébb): 750 mega ram, Ati radeon 3600, 2.80 ghz proci 1 magos. :OO hát most mivan?
értelmes válaszokat ha lehet
2 GB kell hozzá.
Vannak bizonyos játékok, amik esetében 1-2 hardver gyengesége elengedhető. Nekem pl a processzorom szinte 1 játéknál sincs meg a minimum.. mégis minden fut szinte tökéletesen. Jelenleg Rainbow Six Vegasozom, és kiírja hogy "a processzor nem éri el a játék minimum rendszerigényét". Kis X-el és piros körrel nem akart beengedni a játékba. Most viszem ki másodjára, majdnem maximum grafikán. Játékoknál, nagyrészt a videókártya számít. Természetesen vannak kivételek.
Nem az a lényeg hogy hány gigás egy videókártya. Egy 512 MB--s kártya is lehet gyorsabb SOKKAL egy két gigásnál.
Az ajánlott, az ajánlott. A minimum, az 2GB. És általába Ramoknál elég a minimum (néha még az alatt is)
Ennél sokkal több minden számít.
itt tudsz kb az összes létező videókártyáról infót szerezni, és hogy egy 10-es skálán hány pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!