Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol az euro truck...

Danikiller kérdése:

Miért laggol az euro truck simulator 2?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy laggol de nem értem akkor hogy a barátomnak hogy megy jól- Gépem

2 GB RAM, nvidia geforce 7025(tudom ratyi), 2 MAGOS 3.2 ghz processzor. Barátomvan (gyengébb): 750 mega ram, Ati radeon 3600, 2.80 ghz proci 1 magos. :OO hát most mivan?

értelmes válaszokat ha lehet

2014. ápr. 23. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A játékok futása 80%-ban a videó kártyától függ, és a barátod videó kártyája jóval erősebb a tiednél. Összképben játékra az ő gépe jobb.
2014. ápr. 23. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
ok. Én is erre gondoltam de nem voltam biztos benne. KÖSZ
2014. ápr. 23. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
ja de nem értem ezt mond meg ha lehet : Neki 750 mb rammal hogy ful szépen amikor 4 gb kell hozzá?
2014. ápr. 23. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

2 GB kell hozzá.

Vannak bizonyos játékok, amik esetében 1-2 hardver gyengesége elengedhető. Nekem pl a processzorom szinte 1 játéknál sincs meg a minimum.. mégis minden fut szinte tökéletesen. Jelenleg Rainbow Six Vegasozom, és kiírja hogy "a processzor nem éri el a játék minimum rendszerigényét". Kis X-el és piros körrel nem akart beengedni a játékba. Most viszem ki másodjára, majdnem maximum grafikán. Játékoknál, nagyrészt a videókártya számít. Természetesen vannak kivételek.

2014. ápr. 24. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:
ok kösz. DE ajánlott gépigénybe akkor is 4 GB RAM VAN ja és még kb mennyiért tudnák venni egy 2 gb-os nvidia geforce videokártyát?
2014. ápr. 25. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy hány gigás egy videókártya. Egy 512 MB--s kártya is lehet gyorsabb SOKKAL egy két gigásnál.

Az ajánlott, az ajánlott. A minimum, az 2GB. És általába Ramoknál elég a minimum (néha még az alatt is)

2014. ápr. 25. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
ja szval akkor az is számit hogy hány bites ugye? Jól gondolom?
2014. ápr. 26. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Ennél sokkal több minden számít.

[link]

itt tudsz kb az összes létező videókártyáról infót szerezni, és hogy egy 10-es skálán hány pontos.

2014. ápr. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!