Dota 2 legjobb carry?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 13:03
1/9 anonim válasza:
Nincs "legjobb", a szituációhoz kell választani a legjobban illőt.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs balance a játékban a herok között van legjobb.
2014. ápr. 22. 17:40
3/9 anonim válasza:
Igen, balance egyáltalán nincs benne. Attól függ,hogy érted a "legjobbat", plusz hogy az ellenségnek milyen hősei vannak. Mert pl. Rikimaru egy nagyon szar hős, de a végén 3 ütésből letudja szedni a nem tank hősöket, viszont egy Gondar vagy Slardar ha megtudja jelölni,hogy ne legyen láthatatlan akkor hamar meghalhat. Yurnero is akárkit megöl ultival a játék vége felé. Phantom Lancer is kb. 5 másodperc alatt megtud ölni akármilyen tankot a sok szar klónjának hála. Strygwyr, Slark, Ursa, Huskar, Axe, Naix, Barathrum, Traxex is túlságosan feltápolt szar hősök. Szal van miből válogatni.
Az én személyes kedvencem Kunka és Bristleback.
4/9 A kérdező kommentje:
Sztem meg faceless void.
2014. ápr. 22. 18:36
5/9 anonim válasza:
Void is jó, de egy Blademail+Abyssal kombó egyszerűen leszopatja.
6/9 A kérdező kommentje:
Bristleback is egy feltápolt szar hős ahogy te mondanád.
2014. ápr. 22. 18:38
7/9 A kérdező kommentje:
Odablinkel rádrakja az ultit és véged van blade mail látja hogy ilyet veszel vesz egy bkb-t és csá lecsap.
2014. ápr. 22. 18:41
8/9 anonim válasza:
Bristle nem tudjs az ultit rád rakni, mivel az egy passzív. A többi felsorolt hős mind egy hulladék, Bristlelel nehezebb nyerni, mint azokkal a szarokkal.
9/9 anonim válasza:
Sztem sincs legjobb! Én ha carryzek TA-val vagy PA-val megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!