Xbox 360 Fable II-III Coop?
Coop a jó szomszééd! Am viccről letérve a coop kóperációt jelent vagy is két player játszik egy helyen. Van amikor te mész át az ő hős világába, vagy ő megy át a te világodba. Fable II a te kariddal maradsz ha ő jön át a világodba. A kóperáció létrehozása Fable II úgy történik, hogy ugye egy játékosnak küldesz üzenetet, h jöjjön a világodba, ő meg elfogadja. Na ekkor kihoz egy panelt. Az egyiken te vagy, a másikon meg az a játékos aki csatlakozni szeretne hozzád. A te dolgod annyi, hogy a tpből (vagyis tapasztalatpontokból) mennyi jár neked és mennyi jár neki. Aztán az aranyból is bekell állítanod, hogy mennyi jár neki, és mennyi jár neked. A másik játékosnak az a dolga, kiválasszon egy random embert. Íme a választékok: Gonosz nő/férfi, semleges nő/férfi, jóságos nő/férfi. És a harci eszközöket is ki kell választania. Ha mind ketten megvagytok akkor megkell nyomni a controlleren az a-t. És mind kettő játékos ott van.
A II és a III a maga módján jó. Nekem a II tetszik. Izgalmas, és látványos. Hátránya: Hátrányt igazából nem igen látok. A III a minősége annyira nem jó. Legalábbis az én szemem így látja. De ha csaj vagyok, akkor hálisten nőiesebb a ruci mint a II-ben. Ja és ha kóperációt szeretnék létrehozni, akkor hálisten a saját karim van ott és nem egy random ember, amit választani kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!