Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 Fable II-III Coop?

Xbox 360 Fable II-III Coop?

Figyelt kérdés
Sziasztok sokat olvasgattam erről a 2játékról különböző forumokon. Coop mód pontosan mit is jelent? 2játékos játszik egy helyen 2különböző karral egy képernyőn? Mégvalamit nem értek..a 2.ik játékos hogy tud karit választani vagy ez vagyhogyvan? Game közbe bekapcs a második kart aztán alapbol kiad egy nature karit amivel lehet segiteni a hősömnek?:) jaés mégvalami II vs III melyik a jobb és miért? Elöre köszi a válaszokat.:)

2014. ápr. 21. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Coop a jó szomszééd! Am viccről letérve a coop kóperációt jelent vagy is két player játszik egy helyen. Van amikor te mész át az ő hős világába, vagy ő megy át a te világodba. Fable II a te kariddal maradsz ha ő jön át a világodba. A kóperáció létrehozása Fable II úgy történik, hogy ugye egy játékosnak küldesz üzenetet, h jöjjön a világodba, ő meg elfogadja. Na ekkor kihoz egy panelt. Az egyiken te vagy, a másikon meg az a játékos aki csatlakozni szeretne hozzád. A te dolgod annyi, hogy a tpből (vagyis tapasztalatpontokból) mennyi jár neked és mennyi jár neki. Aztán az aranyból is bekell állítanod, hogy mennyi jár neki, és mennyi jár neked. A másik játékosnak az a dolga, kiválasszon egy random embert. Íme a választékok: Gonosz nő/férfi, semleges nő/férfi, jóságos nő/férfi. És a harci eszközöket is ki kell választania. Ha mind ketten megvagytok akkor megkell nyomni a controlleren az a-t. És mind kettő játékos ott van.

A II és a III a maga módján jó. Nekem a II tetszik. Izgalmas, és látványos. Hátránya: Hátrányt igazából nem igen látok. A III a minősége annyira nem jó. Legalábbis az én szemem így látja. De ha csaj vagyok, akkor hálisten nőiesebb a ruci mint a II-ben. Ja és ha kóperációt szeretnék létrehozni, akkor hálisten a saját karim van ott és nem egy random ember, amit választani kéne.

2015. aug. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!