Schefbakka kérdése:
Hogyan szerezzek mountot?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el World of Warcarftozni és elvittem egy karit LVL20-ig. Megtetszett a farkas mount de Blood Elf vagyok. Hogyan szerezzek farkas mountot? Mists of Pandariáról van szó.2014. ápr. 20. 17:27
1/1 anonim válasza:
Nem tudsz, csak ha exalted repud van Orgrimmarral. Lvl 20-on abba kár belefogni, max lvl-en könnyebb. Ogri-s faction questeket kell csinálni, vagy Ogri repus tabardban instázni (nem tudom hányás szinttől lehet viselni). Lehet venni honorból is, meg biztos van farmolós is (ezekhez nem kell repu), de kis szinten ezek felejtősek szerintem. Ráérsz még megszerezni én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!