Miért nem tudok WotLK-ban repülni Outlandanen kívül sehol?
Figyelt kérdés
Draenei/DK vagyok 69-es szintű. Nemrég vettem Outlandben egy Ebon Gryphont (még csak expert riding). Ott tökéletesen működött, végigjártam 3 "országot" is. Visszamentem Stormwind-be(+Elwynnbe), ott nem tudtam repülni. Megpróbáltam Exodarba és amellett, ott sem működött, se Eastern Plaguelanden. Miért van ez? Ha ez számít, angol szerveren vagyok: MoltenWoW. Lehet ez szerver hiba, vagy mindenkinél ilyen? Ja és esetleg van Stormwindbe vagy bárhol (Outlanden kívül) gryphon keresekedő? Sok játékost látok sárkányon meg mindenféle lényeken repülni (pl. Elwynnben is), azokat sem tudom, hogy hol lehet venni.#vásárlás #repülés #szerver #angol #madár #sárkány #lény #World of Warcraft: Wrath of the Lich King #kereskedő #WoW
2014. ápr. 20. 11:52
1/6 anonim válasza:
Tök egyszerű a válasz: A WOTLK kiegészítőben még csak outlanden és kitanulással(1000gold) Northrenden tudsz repülni. A catalysm kiegészítőben majd lehet mindenhol.
2/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a WOTLK alatt csak Outland-en és Northland-en lehetett repülni, Azerothban csak griffessel!
3/6 A kérdező kommentje:
És a többi játékos hogyan tud repülni sárkányokkal meg egyébbel Azerothban? Ha Ebon Gryphonnal nem, talán Golden Gryphonnal menni fog? Azeroth területén hol lehet ilyeneket kapni?
2014. ápr. 20. 12:59
4/6 anonim válasza:
Ahogy a szerver oldalát elnéztem van Cata meg WOTLK realm is. Lehet te pont hogy Catás realmon vagy. De WOTLK kiegben nem lehet Azerothban repülni csak griffes pontokon keresztül. Esetleg próbáld meg hogy ha tényleg Catalysmos realmon vagy,hogy átállítod a szerves oldalán a fiókodat Catalysmosra.
5/6 A kérdező kommentje:
De akiket én látok játékosokat, azok is ugyanott/ugyanazon vannak, mint én, mégis tudnak repülni. Bocsi az értetlenkedésemért, de világéletemben single-be toltam, MMORPG-be kezdő vagyok. :D
2014. ápr. 20. 13:33
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy Deathwingen vagyok, az meg WotLK-es.
2014. ápr. 20. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!