Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin 2 Ninja építése?

Metin 2 Ninja építése?

Figyelt kérdés
Sziasztok alap metinnel játszom és szeretnék egy ninját kezdeni viszont nem sokat tudok a ninjákról. A kérdés tehát: hogyan kell őket fejleszteni melyik skill-t érdemes először feltolni, a tapasztalati pontokat hogyan kell rakosgatni ,stb.. (a válaszokat köszönöm)

2014. ápr. 20. 11:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Tőrninja
2014. ápr. 20. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Leshely. Szintenként 2ügy 1 vit. Optolni is ügyességet kell.
2014. ápr. 20. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
leshely utánn ? sorba
2014. ápr. 20. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt találsz róla leírást: [link]

De amúgy 1) leshely 2) kard forgatag 3) villám csapás 4) álcázás

2014. ápr. 20. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a méreg felhőt vagy 2.nak vagy 3.nak húzom fel.
2014. ápr. 20. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobb a kard forgatag, mert az 3x sebez... Villám cspaás pedig 100%ban potnos, és nem is a leggyengébb skill. Álca is fontos, hogy láthatatlan legyen a karakter és tudjon meglepetés szerűen támadni, persze a mérgezés is fontos. Úgy hondolom hogy az első 3 az fix, 4.nek emg vagy álca, vagy méregfelhő.
2014. ápr. 21. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

De nem mindig sikerül összehozni, habár megszokás kérdése.

Az a szomorú, hogy ha van +9-es cuccod, akkor az esetek 50%-ában látszódik a csillogás is, és az nem valami jó dolog, én ezért szoktam utoljára húzni + pvp-nél nem mindig jó, mert ha később nyomod be, mint a meccs kezdete, akkor az még + idő, és odaér a másik játékos addigra, onnantól felesleges is eltűnni. Esetleg pvp közben jó, de metinen olyan szinten gyorsak a pvp-k, hogy támadóskill helyett mást nemigen érdemes benyomni.

2014. ápr. 21. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!