Tudnátok erre a gépre mondani jó játékokat? (A többi lent! )
Figyelt kérdés
Itt a link [link] (De én rendes válaszokat kérek nem pedig olyat hogy szar a géped ;))2014. ápr. 20. 01:44
1/3 anonim válasza:
Nekem 128mb-s vidikártyán és hasonló vason megy vagy eldöcög a Sniper Elite/SE Nazi Zombies
LoTR Conquest
Resident Evil 1-4
Silent Hill 1-3
Diablo 2
Batman Arkham Asylum
Goat Simulator
CoD 1-4
Battlefield Bad Company
Assassin's Creed 1, 2 (A Brotherhood sajnos nem)
Meg a legtöbb stratégiai játék, Age of Empires, hasonlók tuti, de én nem vagyok oda az ilyen játékokért.
2/3 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de ne hallgass az első válaszolóra, mivel a videókártyád nem támogatja a Pixel Shader 3.0.-át. Így csak régebbi játékokkal tudsz játszani: Kb 2006-2007 ig, és nem mindennel. Keresgélj wikipédián, az ízlésedet nem tudhatjuk :)
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az 1. válaszoló olyan játékot ír de az izlésem olyan kocsis játék vagy hasonló a cod-hoz
2014. ápr. 21. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!