A régi Gates of Andaron-ról lenne pár kérdésem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek nem veszik észre magukat a GameForce?A 3 nagy játéka az AION, Metin2 és a Gates of Andaron-on szinte teljesen üres alig játszanak rajta.... Az igazi kérdésem az lenne , hogy kinek hiányzik a champions of Iberia vagy a Call to Arms?Én csak 2011.május 1-jén kezdtem el játszani vele (sajnos) ez előtt metin2-vel játszottam 2,5 évet de meguntam kerestem másik játékot a metin oldalán és így értem a goa-hoz. Szóval a másik kérdésem! Valaki tud egy goa privát szervert ahol még a fent említett valamelyik patch van bent? A Rise of Gor óta csak romlik a játék.2014. ápr. 19. 12:28
1/2 anonim válasza:
4story4ever, Gates of Hell, 4story Vendetta (itt a PvP szerveren nem tör a kovács, de van PvM is).
2/2 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányzik. Az egész. Sok az emlék, de nem csak azok miatt, hanem az élmény. Én is nagyon örülnék egy ilyen szervernek. Mostanra még rosszabb lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!