Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen taktikát, stratégiát...

Scorpioon kérdése:

Milyen taktikát, stratégiát szoktál bevetni a stratégiai játékoknál?

Figyelt kérdés
mint pl a Command and conquer vagy empire earth,battle realms. köszi

2014. ápr. 18. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ellenfél egységei közül a legveszélyesebbet elnyomom a hüvelykujjammal, a többit meg lelövik a katonák.
2014. ápr. 18. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Védekezek amig a seregem el nem készül aztán letörlöm a pálya színéről...ez AI ellen mindig minden játékban beválik... ha ember ellen játszok felderítek és adaptálódok...
2014. ápr. 18. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Kétféle stratégia van alapból, rush és boom. A rush lényegében az, hogy választasz egy bizonyos egységtípust, Empire Earth-ben leginkább hosszú kard, lovas íjász, vagy őskorszakban bunkós harcos, választasz/csinálsz egy olyan civilizációt, ami arra a bizonyos egységre ad bónuszokat, aztán rámész a nyersanyagra, ami kell hozzá. Ezután ezerrel elkezded "pumpálni" a bizonyos egységet, és nem állsz le soha, és ha már van elég, elmehetsz támadni. SOHA ne vidd el az összes sereged, inkább kevesebb, mint a felét, mert általában ilyenkor visszatámadnak, ha leverték a rushodat. Kell valami, ami megvéd.

A boom azt jelenti, hogy keményen gazdaságra hajtasz, és technológia előnnyel győzedelmeskedsz az ellenfél felett. Rekordom EE-ben, hogy én voltam nano vagy űrkorszakban, a gép pedig (általában gép ellen játszok) talán atomkor 1. világháborúban. Az 5 korszak hátrány. Egyébként már az is jó, ha repülőd sokkal előbb van, márpedig van, bár én inkább robotokra hajtok, abból kevés is elég.

Egyébként Empire Earth-el 10 éve játszok, ha akarsz játszani vagy valami segítséget, akkor írj.

2014. ápr. 18. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az a taktikám, hogy legyőzzem az ellenfelem minél hatékonyabban :D
2014. ápr. 18. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!