Kribeg kérdése:
Valaki esetleg felismeri és leírná a játék címét?
Figyelt kérdés
Egy olyan játékról szó amibe egy nyílt világ van és tele van zombival és van nappal és éjszaka. Éjszaka nagyon erősek gyorsak stb nappal viszont gyengébbek, ha jól emlékszem lehet benne építeni bár abba már nem vagyok biztos ja és minden házba be lehet menni. Meg az élelemnek van fertőzöttsége pl.: a vizet fel kellett forralni stb. Ezt ismeri valaki?2014. ápr. 18. 11:01
1/4 anonim válasza:
bár magam nem játszok vele ...de így elsőre a dayz amire gondolsz
2/4 Warren Scott válasza:
A DayZ Standalone egy ilyen játék (az elődje az Arma2 DayZ mod is) bár még nem vettem észre, hogy a zedek éjjel erősebbek lennének.
Lesz nemsokára egy amiben kimondottan erősebbek és fürgébbek lesznek éjjel, ezt Dying Light névvel illetik.
Van egy ahol GTA stílusú a kamera és játék irányítás, State of Decay címmel, de ott sem erősebbek éjjel.
Van még egy, ahol a Space Engineers illetve Minecraft játékokhoz hasonlóan kocka formában lehet építkezni és nappal lassúak benne a zedek, de ennek a nevében nem vagyok biztos. Talán "7 Days to Die"
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek megtaláltam és a 7 days to Die volt az!
2014. ápr. 20. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!