Miért nem indul a MesterMC?
Figyelt kérdés
Olyan 1-2 hete szedtem le és akkor még minden gond nélkül ment. Ma szintén játszani akartam vele. Először frissitett majd bejelentkeztem. Kiválasztottam single-ben a világot, majd rányomtam, hogy "játék a kiválasztott világgal". Ezek után pedig becsukódott az ablak, nem nyitotta meg. És mindig ebben a státuszban lép ki. Mi lehet a baj?2014. ápr. 17. 18:38
11/13 A kérdező kommentje:
Oké és még 1x köszönöm a válaszokat. Még pár napja utoljára kipróbáltam, hogy megy-e a MesterMC (élt a remény) és azóta minden gond nélkül fut. O.o
Nem tudom mi lehetett vele, nem is csináltam vele semmit, de megjavult. Meglehet, hogy valami frissités, újitás jött be, azon dolgoztak és nem volt elérhető. Minden esetre köszi :D
2014. ápr. 23. 17:08
13/13 anonim válasza:
Ketto gepem van az egyik az is lecsapja a singleplayert a masik siman elinditja altalaban az asusok nem szoktak birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!