Steamen azt írja ki ha el szeretném indítani a cs 1.6-ot hogy not could load library. Hogyan tudom megoldani?
Figyelt kérdés
Már 1x újratelepítettem és ugyanezt írja ki.#notcouldloadlibrary
2014. ápr. 17. 10:28
1/11 babut válasza:
Nálam ugyen ez semmi nem segit:)
2/11 anonim válasza:
Nálam is ugyan ezt írja ki. De én mellőztem vmi frissítést nem tudom amiatt van e... Igaz utána újra telepítettem de ugyan az volt a baj :(
3/11 Counter-Stirke válasza:
Üdvözlet!
Van megoldása a problémádnak.
Itt egy link: [link]
Töltsd le és a Hali-Life mappát cseréld ki!
Ennyi lenne.
4/11 Counter-Stirke válasza:
Half-Life mappát*
Elírtam elnézést.
5/11 anonim válasza:
De nem hiszem el h ez az egyetlen egy lehetőség van h egy szaros orosz oldalról letölteni vmi vackot amikor eredetibe van meg a játék... Műxik de nem az igazi mert beállítások is szarok meg villog 1-2 dolog a mapon...
6/11 Counter-Stirke válasza:
Mi ezt csináltuk,nálunk minden működik.
Néhány dolgot kellett állítani a "Console-ba".
Örülünk,hogy jó a játék.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm. de én is úgy gondolom hogy ha már megveszed eredetibe a játékot akkor legyen az olyan amilyennek lennie kell... egyébként ezért nem lehetne beperelni a steamet?
2014. ápr. 17. 17:27
8/11 Counter-Stirke válasza:
Sajnos nem lehet!
Nekem nincs vele bajom csak ilyenkor. :-)
De ha valami elromlik az mindig lehet javítani.
Az is érdekes,hogy csak a Steam-os Counter-Stirke ilyen.
Amíg NS-el játszottam 1 probléma se volt vele.
A Steam-os néha lassan megy,a steam lecsatlakoztat.
Van rá panasz de semmit nem tudunk tenni ellene.
9/11 A kérdező kommentje:
kitöröltem az eredeti Half-life mappát és bemásoltam azt amit letöltöttem és most ezt irja : Failed to initalize authentication interface.Exciting...
2014. ápr. 17. 21:36
10/11 Counter-Stirke válasza:
Vigyázz!
Miután kibontod a .rart lesz benne egy Half-Life mappa.
Azon belül még egy azt másold be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!