Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most vettem a jojót, miért...

Most vettem a jojót, miért nem megy?

Figyelt kérdés
Most vettem egy Duncan LimeLight yoyo-t,és amikor ledobom egyből visszajön a kezembe,elvileg azlenne a lényege hogy lennmaradjon és lehet trükközni
2009. dec. 21. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nem rendesen tekered fel

amikor elkezded tekerni tedd az ujat a menetre, szoval hogy 2 soron kb az ujjadra tekerd és utánna huzd ki az ujjad, és akkor lenn fog maradni. vagy ha ez nem segít akkor rossz a csapágy

2009. dec. 25. 08:56
 2/4 anonim válasza:

Az a baja hogy Duncan. Azokkal altalaban nem lehet trukkozni. En mondom hidd el 10 ev alatt megtanultam hogy Duncan-t nem erdemes venni! Az szart sem er!

Vegyel JojoFactory-st. Velocity, Grind machine. Nekem mind a ketto volt s en nagyon meg voltam veluk elegedve.

En azt mondom a ketto kozul valamelyiket vedd. Igaz deragabb de jobb dragabb es jobbat venni mint olcso szart nem? Szoval....erted....nem?

Halgass csak ram...megeri.

Azok legalabb nem jonnek fel egybol.Te kell felhuzd oket mutatom is hogy.....(a videoban nem en vagyok :D)

http://www.youtube.com/watch?v=ym6pAwjNV5c

a tobbi ott van mellette....

2011. jan. 30. 16:22
 3/4 grogernandi válasza:
[link] Ez most a legnagyobb magyar yoyos oldal nézd emg a forumon mindenben segítenek általában és rögtön!
2011. máj. 1. 08:25
 4/4 grogernandi válasza:
Szia! Szerintem nézd meg a [link] vagy a [link] -t itt vannak profi videók meg itt a legtöbb profi yo-yos fent van és kérdezhetsz bármit, segítenek mindenben.
2011. okt. 8. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!