Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ismertek PC-re?

Milyen játékokat ismertek PC-re?

Figyelt kérdés
Ilyen öldöklős játékokat szeretnék keresni amik izgalmasak, félelmetesek és tőle még az adrenalin is felmegy bennem. Tudtok ilyen játékokat mondani?

2014. ápr. 16. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
FEAR 1-2, Dead Space 1-2 a többi részük hát szerintem már elég gyatra lett ezért nem ajánlom.
2014. ápr. 16. 13:49
 2/3 sKillEr96 ***** válasza:

- Painkiller-sorozat (csak lövöldözős, nem félelmetes)

- S.T.A.L.K.E.R. - sorozat (de ha IGAZÁN félelmetes kell, akkor a Shadow Of Chernobyl, az első rész, mindent visz. Ötödszörre fogom kijátszani)

- Manhunt 2 (NAGYON beteg, de tényleg nagyon, de öldöklős és tud izgi is lenni)

- Just Cause 2 (elég izgi, mert a kilőhető horoggal újraértelmeződik a harc, a menekülés, és egyáltalán a közlekedés módszere)

- Serious Sam-sorozat (a régebbieknek nincs túl jó grafikájuk [bár ez engem nem zavart], de van HD verziójuk [azzal is játszottam], és a 3. pedig igazi adrenalinpumpa, unfair is néhol, és kihívó, hentelős)

Ennyit tudtam, remélem, segítettem. :) Ja, és a fentieket én is csak ajánlom! :D

2014. ápr. 16. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönö szépen a válaszokat :)) tök jókat találtam közöttük és nem hazudtólja meg magukat egyiksem :)))
2014. ápr. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!