Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA V-ben kit öltetek meg a...

Gunther99 kérdése:

A GTA V-ben kit öltetek meg a 3 főszereplő közül?

Figyelt kérdés
Kívácsiságból kérdezem azoktól,akik játsszák a GTA V-öt, hogy melyik főszereplőt öltétek meg a játék vége felé. (Az egyik utolsó küldetés erről szól).

2014. ápr. 15. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy vagy vele, de aki nem játszott a játékkal, annak elég nagy spoiler ez.. Odaírhattad volna, hogy az, és akkor nem olvassák tovább, de miattad sok embernek elcseszted a játékot.

Én amúgy senkit, mert van 1 értelmes befejezése értelmes embereknek. Az lett a legjobb ending, mert én is leszek szemét, ha te is az voltál a többiekkel, szóval.. az a lényeg, hogy felhívja asszem lestert és utána valakivel beszél még, aztán trevor és michael közé áll franklin és így haverok lesznek újra, megölnek mindenkit, az aranyat beöntik, aztán talán lester csinál nekik pénzt belőle, és 3 felé szét lesz osztva, minden ellenséget megölnek, mindenkinek jut 1 saját ellenség, akit ki kell iktatni, aztán 3an Madorazzot vagy kit bedobják a kocsi hátsó csomagtároló részébe és belelökik a vízbe, így nincs már ellenségük, és élhetnek boldogan, és folytatják az életüket.. :)

2014. ápr. 15. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Abban igazad van, hogy oda kellett volna írjam, hogy spoilert tartalmaz a kérdés, de amúgy ezt a másik megoldást a játék felajánlotta, vagy te kerestél rá neten?
2014. ápr. 15. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ki lehet választani, hogy michael, trevor, meg van 1 harmadik lehetőség, ami nem nevet tartalmaz, először mintha úgy értelmeztem volna, hogy franklin öngyilkos lesz, de aztán mégsem. :D

Játszd vissza az utolsó küldetést. Az a legjobb befejezés szerintem.

2014. ápr. 16. 05:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is öngyilkosságnak értelmeztem, és megöltem Trevort. Majd miután mindkét friss mentésre egyet-egyet mentettem, akkor tudtam meg, hogy hogyha a harmadik lehetőséget választottam volna, mindhárman életben maradtak volna. Tehát nincs friss mentésem, amire lépve újra véghez tudnám vinni a küldetést, hogy senki se haljon meg a főszereplők közül. Hogyha a legfrissebb régi mentésre mennék, akkor is még 40 küldetést véghez kell vinnem, ami egy kicsit sok. Úgyhogy bele kell törődnöm, hogy Trevor nincs többé :). Igazából, csak azért választottam őt, mert neki nincs jó háza. Utólag belegondolva pszichopata volt, de a három karakter közül ő volt a legnagyobb arc! :D
2014. ápr. 16. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
De a menüben vissza lehet jászani a küldetéseket, gondolom ha az utolsót visszajátszod, akkor lehet, hogy megkapod trevort is. Bár nem használtam még azt az opciót. De előtte ments mindenféleképp.
2014. ápr. 16. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Vissza is játszottam, de amint véget ért a küldetés a játék automatikusan visszaugrott a visszajátszás elé, tehát nem tudtam menteni
2014. ápr. 16. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én senkit... A legnormálisabb befejezés a harmadik.
2014. ápr. 18. 00:16
 8/9 Miron Kilian válasza:
Ha esetleg a harmadikat választod, vagy a másik többit, akkor vége az egész játéknak: nem játhatsz többé? Úgy értem ne legyen new game.
2016. febr. 1. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
1# válaszoló: Az Weston nem Madrazzo..
2016. dec. 22. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!