A GTA V-ben kit öltetek meg a 3 főszereplő közül?
Nem tudom hogy vagy vele, de aki nem játszott a játékkal, annak elég nagy spoiler ez.. Odaírhattad volna, hogy az, és akkor nem olvassák tovább, de miattad sok embernek elcseszted a játékot.
Én amúgy senkit, mert van 1 értelmes befejezése értelmes embereknek. Az lett a legjobb ending, mert én is leszek szemét, ha te is az voltál a többiekkel, szóval.. az a lényeg, hogy felhívja asszem lestert és utána valakivel beszél még, aztán trevor és michael közé áll franklin és így haverok lesznek újra, megölnek mindenkit, az aranyat beöntik, aztán talán lester csinál nekik pénzt belőle, és 3 felé szét lesz osztva, minden ellenséget megölnek, mindenkinek jut 1 saját ellenség, akit ki kell iktatni, aztán 3an Madorazzot vagy kit bedobják a kocsi hátsó csomagtároló részébe és belelökik a vízbe, így nincs már ellenségük, és élhetnek boldogan, és folytatják az életüket.. :)
Ki lehet választani, hogy michael, trevor, meg van 1 harmadik lehetőség, ami nem nevet tartalmaz, először mintha úgy értelmeztem volna, hogy franklin öngyilkos lesz, de aztán mégsem. :D
Játszd vissza az utolsó küldetést. Az a legjobb befejezés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!