Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik játék?

Ez melyik játék?

Figyelt kérdés
Nagyon homály az egész, szóval nem lesz sok infó. Elég sötét hangulatú, nem mai fps játék. Szörnyeket kell ölnünk, és van benne egy nyílpuska, szinte mindig van nálunk. Azt hiszem van még benne melee fegyverként használható forgó 3-mas penge, ezt másodlagosan el is lőhetjük. Ha valaki ismeri a játékot szerintem beugrik neki, de nem sok reményt fűzök hozzá ennyi infóval.

2014. ápr. 14. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Forgó, kilőhető penge az a Painkiller, de abban csak karóvető van, számszeríj nincs.
2014. ápr. 14. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 14. 22:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Painkillert kerestem. Tudtam, hogy valami fa alapú lövedéket lő ki, ezért gondoltam a számszeríjra. Ez a dark sector nem tűnik rossznak, felkeltette az érdeklődésem.
2014. ápr. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!