Szerintetek 3150,4800-as karaktereböl melyiket vegyem meg solo topra vagy midre (LOL), többi lent?
Szia! nidalee érdekes kari ugyanis az ultiával lemegy macska alakba ezáltal közelharci lesz. Általában midezni szoktak vele és szerintem egy kis skill kell hozzá (nekem ő annyira nem jön be).
2. Szerintem a kettő közül inkább mundo, ha jól használod a játék végére egy megállíthatatlan tank lesz. Sion Q-ja nekem egy kicsit lassú és nem sebez annyit jungelba viszont szerintem egész jó és élvezetes.
3. 3150-4800: Akali (6-ig ne halj meg és utána nem lehet megállítani)
Katarina (egyszerű kari csapkodod a skilleket és penta)
Talon (na vele az E silence hiánya miatt kicsit tanulni kell de ha pro vagy akkor erős)
Fizz (sokszor bannolják rankedon, de nagyon erős, E-vel kivédesz mindent szinte, ultija nagyon jó stb.... nagyon Op kari.)
Ezeket szeretem én a legjobban, de ezt neked kell eldöntened, hogy hova akarod vinni, melee vagy ranged stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!