Ha nem eredeti sims3-am van attól még kiegészitőket lehet belepakolni? És ha igen hogy?
A készítők, majd a két szép szemedért fogják elkészíteni a következő kiadást v. kiegészítőt?
Ne lopj!
Mindenkinek nem olyan vastag a pénztárcája, hogy több tizezret költsön egy játékra!
A válasz: igen, lehet belapakolni, csak azokat is megkell crackelni.
Ha ellophatnád büntetlenül, akkor te is ugyan úgy megtennéd..
Nem fogok olyan dologért fizetni, amit tudom, hogy esetleg megunom, és kidobott pénz. A Counter Strike-t megvettem, mert azt tudom, hogy megérte azt a pár ezer forintot.. de ilyen fizuk mellett nehogy már a kenyérre valót szórakozásra költsem.
#8, szerinted mi tart vissza, hogy én is letöltsek bármit? Net van hozzá, tárhely van hozzá...
Az a baj, hogy ez így működik "kell" és mikor megvan "áááh inkább mégse, de inkább az a másik kell". Arra már a legtöbb ember buta, hogy amikor megjelenik az inger, hogy "kell", akkor átgondolja, hogy arra tényleg szüksége van-e vagy csak egy fellángolás.
Majd ha egyszer alkottok valamit, és azt valaki lenyúlja majd máshogy látjátok ezt a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!