Mivel játsszak? Átlagos gamer unatkozik.
Figyelt kérdés
átlagos gamer vagyok, kipróbáltam mindent. a mai játékok többsége semmit sem ér, blablabla. (tényleg mindent). olyan játékot keresek, amivel el lehet lenni. alias innovatív, nem mindennapi, esetleg kaland/akció, de nem unalmas. gondolok pl a Walking dead epizódokra. ilyesmi kellene. fontos, hogy legyen magyar nyelv, mert bár tanulok angolul, a gyors szövegek miatt még nem értem teljesen. köszönöm a válaszokat előre.2014. ápr. 6. 00:11
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Prey nevű játékok, nekem nagyon bejött.
2/8 anonim válasza:
Játssz Diablo 3-at. Azzal el lehet lenni. Van benne 6 hős, vidd ki minddel a sztorit, van kaland mód meg egy csomó más egyéb. Magyar nincs benne. Gyakorolj egy kicsit :)
3/8 anonim válasza:
Walking deadhoz hasonló?
The Wolf Among Us, Back to the Future, Sam and Max, esetleg régebbinek ott a Syberia 1 és 2 ( személyes kedvencek ) Paradise,
4/8 anonim válasza:
Assansinś creed black flag vagy halo 4
5/8 anonim válasza:
Kingdoms of Amalur - Akció RPG (de nem point&click, hanem rendes WASD-os), jelenleg készülőben van a magyarítás, de ebben nem gyorsak a szövegek. Bekapcsolhatsz feliratot is.
6/8 Beny_kid válasza:
Tduom, hülyén hangzik, de töltsd le mondjuk Minecraftot...Nem leeht megunni mert...mert mondhatni, hogy örökké tart. Vagy ajánlom az Assassin's Creed-et. (pl.: AC4/AC3 - Ezek jó hosszúak :D)
7/8 anonim válasza:
gta vice city, san andreas, World of Tanks, cs 1.6, Half Life 2
8/8 anonim válasza:
Igaz hogy egyszerű szinte pixeles RPG,de az Undertale szerintem épp neked való. 2015 szeptemberben jött ki szal elég új is. Bár nem hiszem hogy van magyarosítás sajna :/ (de a szövegeket olyan tempóban olvashatod amiben szeretnéd, mert manuálisan irányítod a párbeszédeket meg mindent, egy kevés eset kivételével)
De ezen kívül azt kell mondjam minden kritériumodnak megfelel.Többszörösen.
Ha úgy döntesz hogy játszol,csak annyit mondok spoiler mentesen,hogy nem muszáj harcolnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!