CS GO ban miszámít csalásnak?
Figyelt kérdés
jó nemvagyok nagyon amatőr azt tudom hogy aim,wh,speed hack,és társai ezek csalások és VAC ban kaphatok érte ha ezeket haszálom,de nemvagyok csaló,nemis leszek,nemis érdekel semmiféle hack,engem az érdekelne hogy pl cfg használata engedéjezett,vagy azis tilos,pl használhatok e fps cfg-t pont azért hogyhamár van egy drága gépem akkor kihozzam az előnyét,vagy azis csalásnak számít?2014. ápr. 4. 08:18
1/1 anonim válasza:
cfg-be is belelehet írni aim-ot, spped-et, WH-t. Amikor fel lépsz/csatlakozol egy Valve szerverre ö ezeket le ellenőrzhi h ezek a kód sorok,parancsok "0" -ra végződjenek szóvol konfigold ha nem enged fel az már nem jó. ui.: énis konfigoltam a játékot pl célkereszt, grafikát ezt engadélyezik ezért is van benne a fejlesztői konzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!