Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire érdemes most Belekezd...

Aramnd kérdése:

Mennyire érdemes most Belekezdeni a World of Warcraft-ba?

Figyelt kérdés
Mert már lassan 10 éves,és lehet hogy nem fog már olyan sokáig élni a játék.
2014. ápr. 3. 21:09
 1/7 MetanHU ***** válasza:
még jó hogy játszál a VILÁG legtöbb játékosával rendelkező játéka máris ajánlom neked a hordát jó game-t
2014. ápr. 3. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Fog az.
2014. ápr. 3. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mert most már kb 3 éve játszom tört szerverekkel.És Már komolyabban elkezdtem gondolkodni az eredetiben.Itt mennyi is pontosan a havidíj?És érdemes venni accountot?
2014. ápr. 3. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég sok a játékos, én pl meguntam, mikor folyamatosan jöttek ki a kiegek. Egyébként vannak jó páran, de mivel régi a játék, a grafikája se épp mai, persze rengeteg a tér, ami más-más lehetőségeket kínál, ezért szerintem még jópár évig élni fog.

Hogy te rááldozol-e havi 3-4 ezret, csak rajtad áll.

2014. ápr. 3. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
4-5 évig még biztosan menni fog. De ha free to play-re váltanak később (ami jelenleg felesleges mivel a legtöbb bevételt megtermelő mmo), akkor akár még 10 év is van a játékban. Főleg ha behoznának vanilla, tbc szervereket (amire nem hiszem h van esély).
2014. ápr. 4. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Érdemes, még mindig sokan vannak habár erősen ajánlom, hogy legyen valami ismerős, akivel játszol, mert egyedül manapság meg lehet unni (bár én 2005 óta játszok eredetin, lehet csak ezért kezdem unni egyedül). Ezen felül olyan szerverre menj, ahol sokan vannak (amin én játszottam évekig, Catában kihalt....)

Account vásárlást nem ajánlom... nem lehet tudni az eredetéről, és amúgy is nagyobb élmény saját magad karakterét kezdeni.

2014. ápr. 4. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem kezdenék el MOST játszani eredetin, a kiegészitő megjelenése előtt 2 hónappal maximum. Bőven meglesz lv 90 és kitapasztalod a dolgokat addig.
2014. ápr. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!