Fiúk, szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lány vagyok és hát rajongok a "netes" játékokért/pl.:C.s, Fifa,Gta/ És ez szerintetek nagyon ciki? Merjem elmondani a fiúnak aki esetlegesen bejön, vagy inkább tartsam titokban ha összeakarok jönni vele?2014. ápr. 3. 17:34
1/4 anonim válasza:
a kerdesed ciki... de nagyon
rajtad kivul meg rengeteg csaj vagy epp kozepkoru no jatszik
2/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy te vagy az egyetlen lány aki szereti a videó játékokat, egy felmérés szerint az Xbox live felhasználók 39%-a hölgy, sőt nekem is van lány a a barát listámon.
"Légy mindig önmagad" a hazugság megöli a kapcsolatot.(hidd el tudom)
3/4 narancs1998 válasza:
több ezer lány van aki gta/cs stb. szóval nem ciki de szerintem ne ezzel akarj össze jönni vele
14/F
4/4 LoLmAnUsH válasza:
Nem,nem ciki :) barátnőm is imádja a CS-t,CoD,Fifa,GTA stb.. nyugodtan mondhatod neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!