Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends kit vegyek...

League of Legends kit vegyek meg? Többi lent.

Figyelt kérdés

25-ös vagyok és van egy rakás IP-m, kinéztem néhány bajnokot az alábbi a véleményem róluk:

Yasuo:A múlthéten volt ingyenes karakter egész jó voltam vele egy Quadrát is sikerült összehozni,de egy nagy baj van vele ÁLLANDÓAN bannolják.Tetszik a karakter de nemtudom hogy van-e értelme megvenni a maradék 5 szintig rankedon valoszínűleg szintén bannolják :(

Fizz:Vele csak régebben játszottam amikor elkezdtem a játékot a 2.héten egész jó voltam vele is de mos nemtudom mennyit érnék vele 25-ös szint környékén, valamint, hogy mennyit kopott vele a tudásom

Malzahar:Vele sosem játszottam még csak videokat néztem amin jónak tűnik de nemtudom megéri-e a zsákbamacska?

Szóval ezeket néztem ki de írjatok bátran kit ajánlotok eddig csak Master Yi-t, Nasus-t,Ashe-t,Janna-t,WW-t és Kayle-t vettem meg valamint megszereztem Alistar-t skinnel és egy barátomtól kaptam Garen skint szóval ő is megvan.

#League of Legends #lol champ #lol bajnok #lol kit vegyek #lol vásárlás #lol ip
2014. ápr. 2. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Heló!

minden féle szintűt lehet kombinálni - persze megvna, hogy mit mivel. Viszont nem érdemes, mert rnadom kapsz vlaamit. Nekem pl 1 quint-ből meg meg még valamiből lett egy magic resistes... Vedd meg ami kell ,szerintem ne kísérletezz vele, ez azoknak érte meg, akiknek tier 1-es meg 2-es is van.

2014. ápr. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!