Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 müködése leállt....

Battlefield 3 müködése leállt. Megvettem eredetibe a bf3-at feltelepitettem és amikor csatlakozni szeretnék szerverre mindig azt irja ki hogy "Battlefied 3 müködése leállt" és ennyi Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Operácios rendszer win 7 x64. Config: 4 GB ram VGA:NVIDIA GeForce GTX 660, CPU: Intel (R) Core (TM) i5-3450 CPU @ 3.10GHz Alaplap ASUS B75M-PLUS

2014. ápr. 2. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sok probléma lehet, és általában nem hardveres, tehát nincs összefüggésben (vagy nem nagyon) a géped specifikációival. Gondolom Win7-et használsz. Azt tudom javasolni, hogy futtasd a játékot rendszergazdaként, az általában megoldja az ilyen típusú problémákat, vagy töröld le teljesen (uninstallal, utána a mappáit is töröld ki, meg a registryből is a maradék kulcsait, mondjuk azt általában az uninstall kiszedi), indítsd újra a géped, telepítsd újra (rendszergadaként) és ismét indítsd újra a géped. Próbáld meg nem parancsikonról indítani hanem az exével, és ha egyik se működik, akkor írd be Google-re hogy "battlefield 3 crash fix" vagy hasonlót, hátha van valami, ami neked is segít.
2014. ápr. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!