Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft /? parancs letíltása?

HaloTrial kérdése:

Minecraft /? parancs letíltása?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet letíltani /? parancsot a minecraftban? Mert ez eléggé zavar hogy belehet írni

#Minecraft #minecraft /? parancs
2014. ápr. 1. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt sehogy sem tudod letiltani, mert minecraftban parancsokat nem lehet letiltani...:(
2014. ápr. 1. 22:32
 2/7 adventurer111 ***** válasza:
Ha szerveren akarod letiltani akkor arra biztos van valami plugin.
2014. ápr. 2. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha bukkitos a szeró akkor plugin.
2014. ápr. 2. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
1. kommentelőnek szól. hogy lelehet tiltani csak nem tudom hogyan! A többieknek pedig igen bukkit-os szerver. ezt kifelejtettem. Az oké hogy valamilyen plugin ezt én is tudom. Csak nem tudom hogy mi és hogyan lehet...
2014. ápr. 2. 16:48
 5/7 anonim válasza:
Figyu, ha van World Guardod azzal is be tudod állítani, védd le a területet, vagy ha már le van védve add hozzá a flagba: /region flag <levédésnév> blocked-cmds ?,/? ha mégse jó, akk nem tom, már utoljára 3 hónapja nem minecraftoztam.
2014. ápr. 2. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
nem adsz OP jogot mindenkinek, és akkor nem tudják használni a parancsokat.
2014. ápr. 4. 01:49
 7/7 A kérdező kommentje:

5. válaszolónak! Az nekem azért nem jó mert nem csak adott helyen akarom letiltani. Hanem mindenhol az egész szerveren.

6. válaszolónak! Ez komoly?! -_- Mi az hogy senkinek nem adok op-ot és nem tudják a parancsokat használni? Minecraft szerver configos vagyok jó régóta és nem valami 8éves. Egyedül azt nem tudom hogy ezt a /? -et hogyan lehet letiltani...

2014. ápr. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!