Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Minecraft-ba meghaltam és...

Nexttra kérdése:

A Minecraft-ba meghaltam és egyszer csak átváltoztam Falusivá. A hang is átváltozott. Bin mappa meg nincs hogy skint cseréljek. Ötlet?

Figyelt kérdés
(Pendrive-on szoktam hurcolni a mentést, haza hoztam a másik gépről és már falusiként néztem ki és a hang is olyan)

2014. ápr. 1. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Modolt a minecraftod?
2014. ápr. 1. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem sima. 1.7.5-es. De most leszedtem az eredetinek a demoját és ahogyan belépek ott is ilyen falusi vagyok. Pedig ott már van bin mappa megminden. Nem értem
2014. ápr. 1. 21:17
 3/6 csabessz200 válasza:
Hogy lettél falusi?xD
2014. ápr. 1. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Április 1!!!!

Mojang így viccelte meg az embereket hogy falusi lett mindenki és bárhova néztél vagy kattintottál bemondta hogy mi az a blokk.

2014. ápr. 2. 00:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Csabesz honnan tudjam? :D Amúgy most az utolsó komment. Ezt komolyan mondod? De hát nekem tört minecraftom van.
2014. ápr. 2. 06:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad lehet mert felmentem a mojang.com-ra és ott olvastam valami posztot ápr 1-re hogy mindenki átváltozott és javítják a hibát.És hogy addig skint se lehet cserélni. Köszi szépen.
2014. ápr. 2. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!