Budokai Tenkaichi 2 PS2: level 160 kód, hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Találtam neten hozzá kódot, mivel 122-től nem fejlődnek, beírtam a Data center menüpontban el is fogadta, viszont bármelyik harc közben maradt 122- es és sehol nem találok olyan információt, hogyan működik pontosan vagy mit kellene tenni hogy aktiválódjon rendesen? Próbáltam úgyis, hogy nem- e fejlődik esetleg addig, de semmi.
Lehet pc-n emulátorral csinálta.Ott könnyebb csalni.Amúgy te honnan szerezted meg a Tenkaichi 2-őt?Atom ritka játék :DD.Nekem megvan a Budokai 1,Infinite World,Tenkaichi 1,Tenkaichi 3.Amúgy küld el a videót ha még emlékszel,hogy hol láttad.
2014. ápr. 4. 14:35
2/6 A kérdező kommentje:
Huuh asszem Ncore-ról töltöttem :D egyik kedvencem nekem is, belinkelem bár ott csk a kódja van a szintnek, pedig elvileg ps2 re valóak de számomra értethetetlen. Google- ban kiadja ha rákeresek, hogy Budokai Tenkaichi 2 ps2 cheats, minden oldalon azokat adja be, csak nem értek annyira angolul, hogy esetleg leírja a menetet.
Jó neked hogy csippelt ps-ed van,nekem csak eredeti játékot futtat.A kóddal kapcsolatban úgy tudom a tenkaichi 3-ba is vannak kódok csak ott már nincsenek szintek,ott vmi máshoz jó a kód rendszer,de asszem minden karakterhez megvannak adva ezek a kódok.Figyu nézd meg,hogy a tenkaichi 2-őben van e olyan menü,hogy evolution z vagy valami hasonló aztán ott vannak a karik.A tenkaichi 3-ba ha rájuk x-elsz mindnél van egy olyan lehetőség,hogy password.Megnézed,hogy mien hülye jelekből és betűkből áll ,fotózd le telóval,vagy írd le egy cetlire mind1 és aztán a data centerbe keresd meg ahova be kell írni a kódot,beírod és talán jó lesz.:D
2014. ápr. 9. 17:05
4/6 A kérdező kommentje:
Hát jaja jobb ha kivan chiippelve, plusz ahogy beszűnt Magyarországon a Dragon ball kész siker lenne ereditben :/ köszi a választ :) de sajnos ezt már csináltam jópárszor 2 jelszóval is, és aktiválja is.. ott kiírja hogy 160, de mikor a story-ba vagy bárhova belépek már visszamegy 122 re :S és ezért nem értem mi a gond vagy mit csinálok rosszul.
2014. ápr. 10. 12:23
5/6 anonim válasza:
Sztem a story módba az lehet a max szint.
2014. ápr. 10. 15:44
6/6 A kérdező kommentje:
lehetséges, de más menüben sem adja be a 160- at :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!