Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft beszél pl ha kattint...

Minecraft beszél pl ha kattintok valahova mondja, hogy "Click"?

Figyelt kérdés
Még sosem hallottam ilyenről és nem is állítottam be semmit... Próbáltam másik launchert akkor is ezt csinálja. Meg ráállok egy blockra, és mondja, hogy milyen, hogy water meg ilyenek.. Most ez miii?? nagyon idegesítő...:')

2014. ápr. 1. 14:53
 1/5 Tengor ***** válasza:
Egyedi hangcsomag?
2014. ápr. 1. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem. nem csináltam semmit .. csak bekapcsoltam a gépet és elindítottam a launchert és elkezdte.. tegnap este óta semmi nem változott..
2014. ápr. 1. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
meg szerveren falusi kinézetünk lett barátommal..:D valószínű április 1-jei tréfa:D
2014. ápr. 1. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Április 1.-je.
2014. ápr. 2. 15:18
 5/5 anonim válasza:
Egy idétlen áprilisi tréfa kedvéért az alap hangcsomagot cserélték egy ilyen troll verzióra. :D Szerintem haláli. A hangcsomagot az Element Animations készítette, letölthető, ha valakit esetleg érdekelne :D
2014. ápr. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!