Tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy játék az a neve, hogy Clash of Clans. Az lenne az én problémám, hogy a kistestvérem letörölte véletlen a tabletemről és mikor felraktam újra akkor már nem volt meg a falum. Valahogy vissza tudom szerezni?2014. ápr. 1. 14:23
1/5 anonim válasza:
ezt nem ismerem, de az ilyen játékokban közös az, hogy csinálnak maguknak egy mappát (vagy többet) amibe a mentéseket tárolják. amikor újratelepítetted, csinált újat. ha a régi mappa még megvan, keresd meg, és másolj bele mindent az újba a saját helyére. én úgy csináltam, hogy egyszerűen az új mellé beillesztettem a régit, és mivel ugyanaz a nevük, ezért a gép összefésüli őket. így egy mozdulattal megvan. ha ezt megcsináltad, nagy valószínűséggel meglesz a falud :)
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam a mappát:(, de azért köszi a választ :)
2014. ápr. 5. 16:35
3/5 anonim válasza:
mappa nélkül sajnos nem fog menni :(
4/5 Kevinloki válasza:
Ha be voltál jelentkezve Google+-ra akkor csak megint be kell jelentkezned. Ha viszont nem, akkor újra kell kezdened.
5/5 anonim válasza:
Az ilyen mappához csak rootolt eszközön lehet hozzáférni.
Ha nem volt hozzálinkelve a G+-hoz, akkor írnod kell a Supercellnek, és tudnod kell:
- a falud pontos nevét
- a klán nevét, ahol legutóbb voltál
- a TH szintedet
- az XP szintedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!