Simcity (5) -ben van ált. -, gimnázium-, főiskolám, de az oktatási szintem alacsony, valamiért nem járnak iskolába, hogy lehetséges ez?
A hagyományos busz közlekedésre ne bízz rá semmit mert jelenleg erősen bugos. Van hogy végtelen körben mozgásra kényszeríti a lakosaidat.
Még nagyobb forgalmi dugókkal is jobban megéri az autós és villamossal történő közlekedést erőltetni, mert az én városaim is nem egyszer mentek teljes csődbe, mert 180 000 lakos mellett a gyárak leálltak és azt mondták nincsenek munkások. Szimplán csak mert a buszok jelenléte miatt letették a kocsikat, de a buszokkal csak töredékük jutott el a munkába.
A bug javításáig ne használj buszokat (kivéve iskolabusz)
.
Az Oktatási opciók között van egy sárga buszmegálló tábla. Olyanokat helyezz el a lakóterületeken, úgy, hogy a lehelyezés közben látható zöld lefedettséget jelző területek átfedésben legyenek.
.
Utána pár napon belül jönnek majd a panaszok, hogy bővíteni kell az iskolát mert nem férnek el mind xD
.
Sok sikert ;)
Hát ha éppen próbálkozom vele, akkor persze :D
Pont tegnap találtam még olyan paranormális tevékenységet ami a munkások eltűnéséhez vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!