Milyen jó modokat tudnátok ajánlani a skyrimhoz, amivel jobbá tehetem a játékot?
Figyelt kérdés
Leginkább grafikai és játékmeneti modokra gondolok.2014. márc. 29. 18:45
2/4 anonim válasza:
Ha van egy bivaly géped akkor ajánlom az enb-ket,főleg a realvisiont [link]
ha megnyitod ott lesz a többi dolog amit ajánl hozzá,ha nem annyira ultra akkor a performance változatát telepítsed és tamriel reloaded mod [link]
+
ez így együtt nagyonszép,főleg a színek miatt,de ha túl színes akkor Opethfeldt enb :)
3/4 A kérdező kommentje:
Az ENB performance-t feltettem és egész jól futott, csak időközönként crashelt az asztalra hibaüzenet nélkül, kissé felhúzott, mert nagyon tetszett. Nem a gépemmel lehetett a gond?
Intel core i5 2300 2.8 GHZ
8 GB ram
AMD Radeon HD6850 1 GB RAM
2014. ápr. 8. 09:54
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem,ellenőrizd tes5edittel hogy van e valami fatal,ha nem jelez semmit,rakj fel egy enboostot (ha elindítod vele a játékot az effekteket letiltja,azt amit kiír először aktiválod és utána jó lesz) az lekapcsol pár észrevehetetlen dolgot az enb-ben amik megterhelik a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!