Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik CoD-al játszanak...

Melyik CoD-al játszanak legtöbben?

Figyelt kérdés
eddig nem voltam nagy lövöldés de most kipróbálnám és ezért jó lenne azt megvenni amin még sokan játszanak

2014. márc. 28. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nagy lövöldés, akkor szerintem ne CoD-ot vegyél multira, mert rosszul leszel 10 perc után. Szerintem legalábbis túl gyors a játékmenet. Counter-strike-nál meg Battlefield-nél nincs ilyen gond.
2014. márc. 28. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
MW3 vagy Black Ops 2
2014. márc. 28. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
MW3
2014. márc. 28. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
CoD 4, MW3, MW2
2014. márc. 28. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Black Ops 2
2014. márc. 28. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
igen már csak 2 van a döntőben az MW3 és a BO2
2014. márc. 28. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Black Ops 2
2014. ápr. 1. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
BO2-t ajánlom
2014. máj. 25. 18:57
 9/10 anonim válasza:

Gondolom már nem aktuális a kérdés, viszont a napokban vettem CoD-ot és én is keresgéltem előtte, hogy melyiket lenne érdemes megvenni, melyiket játsszák a legtöbben.

Természetesen konkrét választ sehol nem találtam, ajánlottak többfélét, viszont semmi nem utalt arra, hogy melyiket játsszák a mai napig sokan.

CoD2-vel meglepően sokan játsszanak még.

CoD Black Ops 2-t vettem meg. Igaz nem mai darab ez sem, viszont, egy hét játék után még nem fordult elő, hogy 1100-1200 online játékosnál kevesebb lett volna online (játékon belül írja a pillanatnyi online játékosok számát),bármelyik napszakban is próbáltam. A mai napon például 3000 játékos számot írt.

Nyugodtan merem ajánlani bárkinek aki dilemmázik. Egyrészt a multija nekem nagyon tetszik, mindenféle téren. Amennyiért viszont most lehet kapni, szerintem nagyon jó vétel !!

(Egyetlen gondom az vele, hogy nem kompatibilis a windows 10-el és sajnos hiába keresgettem a neten, a különböző próbálkozások ellenére sem sikerült orvosolni a problémát. Végül is ez annyit takar, hogy van úgy, hogy csak harmadik próbálkozásra sikerül elindítanom a játékot,de általában második indításra már működik,de van úgy hogy elsőre is tökéletes).

2017. jan. 13. 22:27
 10/10 anonim válasza:

Az előző válaszomat kiegészíteném annyival, hogy pár hónapja tökéletesen működik windows 10 -en is.

Bátran ajánlom mindenkinek a Black Ops II-t, aki dilemmázik melyik COD-ot vegye!

2017. szept. 10. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!