Melyik CoD-al játszanak legtöbben?
Gondolom már nem aktuális a kérdés, viszont a napokban vettem CoD-ot és én is keresgéltem előtte, hogy melyiket lenne érdemes megvenni, melyiket játsszák a legtöbben.
Természetesen konkrét választ sehol nem találtam, ajánlottak többfélét, viszont semmi nem utalt arra, hogy melyiket játsszák a mai napig sokan.
CoD2-vel meglepően sokan játsszanak még.
CoD Black Ops 2-t vettem meg. Igaz nem mai darab ez sem, viszont, egy hét játék után még nem fordult elő, hogy 1100-1200 online játékosnál kevesebb lett volna online (játékon belül írja a pillanatnyi online játékosok számát),bármelyik napszakban is próbáltam. A mai napon például 3000 játékos számot írt.
Nyugodtan merem ajánlani bárkinek aki dilemmázik. Egyrészt a multija nekem nagyon tetszik, mindenféle téren. Amennyiért viszont most lehet kapni, szerintem nagyon jó vétel !!
(Egyetlen gondom az vele, hogy nem kompatibilis a windows 10-el és sajnos hiába keresgettem a neten, a különböző próbálkozások ellenére sem sikerült orvosolni a problémát. Végül is ez annyit takar, hogy van úgy, hogy csak harmadik próbálkozásra sikerül elindítanom a játékot,de általában második indításra már működik,de van úgy hogy elsőre is tökéletes).
Az előző válaszomat kiegészíteném annyival, hogy pár hónapja tökéletesen működik windows 10 -en is.
Bátran ajánlom mindenkinek a Black Ops II-t, aki dilemmázik melyik COD-ot vegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!