Én is szeretnék csinálni! (? )
Figyelt kérdés
Én is szeretnék csinálni egy olyan klienst csinálni mint a TTCraft. De a lunchert én szeretném csinálni.(Tehát úgy szeretném, hogy úgy nézzen ki ahogy én csinálom.) De kellene hozzá még weboldal. Hol tudok csinálni egy olyan oldalt ami hasonlít a TTCraft weboldalára? Nekem ilyen rangjaim lennének:Tag,VIP,Iron,Gold,Diamond,Mester,Emerald. És hol tudom megcsinálni, hogy mit tudjanak csinálni? És ha készen lenne akkor, hogyan kell csinálni szervert? Ha kész a szerver akkor, hogyan kell csinálni warpot? És hogyan kell azt megcsinálni a beírod a warpot (PL:/warp ércevent),hogy oda teleportáljon? Ezt mind hogyan csináljam meg? Vagy még kell valami a kliens/szerver/weboldalhoz?2014. márc. 26. 16:26
2/3 anonim válasza:
Ott kezdődik az egész, hogy miben akarod megcsinálni? Mert az oké, hogy a launcher-t java-ban, de a weboldalt? ASPX? PHP? Tiszta HTML?
3/3 anonim válasza:
Te, ha ennyi mindent nem tudsz, akkor felejtsd is el gyorsan :D
warpolást, rangokat meg egyebeket pluginok csinálják.
Weblap programozásához mint azt mondták, lehet php-t, html-t vagy mást használni.
Ehhez persze kell 1 szerver gép, vagy bérelni egy szerver gépet (vagy legalább is egy szeletet a gépből).
A kliens maga: kőkemény programozás, akárcsak a pluginok megfelelő beállítása (pl LUA, java és társaik).
Röviden: Tanulj meg programozni több nyelven, mert ez most max álom marad számodra. Ebben rengeteg és még több munkaóra van, nem csak így gondolnak ám egyet és megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!