Koviberci kérdése:
League of Legends. Hogyan lehet rp-t szerezni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem Amumut és szeretném megvenni rá a sad robot skint, de nincs most pénzem, viszont most akarom megvenni. Esetleg van valakinek valami tippe hogy lehet ingyen szerezni, vagy skint szerezni? Nagyon örülnék neki.2014. márc. 25. 16:48
1/5 anonim válasza:
Ingyen nem lehet,de szerintem születésnapra vagy karácsonyra kérd.
2/5 anonim válasza:
Ha már csak kevés kell, rajzolj valami lolost, és küld el a riotnak. A többi rp szerzési lehetőség vagy nagyon lassú, vagy piszok szerencse kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Én 2 módot ismerek rá:
10 kisacc minimum 10 szintig.
Csinálsz valami lolost (pl rajz, figura, stb) és elküldöd lolnak, talán megdob érte némi RPvel.
Egyéb iránt fizess!:D
4/5 Zsópapa99 válasza:
csatlakoznék az elöttem szólókhoz ezen a linken regisztrálod a kiskarikat és kapod az rp-t. (persze ha megvan a 10 barát 10 szint)
5/5 anonim válasza:
Az elöttem lévőhöz szólnék énis, :D Meg tudná adni a linket vagy csak én nem látom? Mert nekem is kellene ez a 10 kiskaris RP szerzési ügy mert én nem talátam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!