Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok hasonló játékot?

Tudtok hasonló játékot?

Figyelt kérdés

Mint például a Lord Of The Rings - Battle For Middle Earth II.

Van egy pálya, amin lehet 2 vagy több fél és harcolnak egymás ellen. Építeni kell a saját kis hadseregünket, falakat a várunk köré stb.

Jaj, és persze OFFLINE legyen, ha kérhetem.

2014. márc. 23. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég sok hasonló játék van. Egy jó példa a Dawn of War: Soulstorm, ami elég hasonló a BFME II-höz, csak inkább sci-fi/space fantasy. Aztán ott van a Command & Conquer 3: Tiberium Wars (sci-fi), a Command & Conquer: Red Alert 3 (alternatív XX. század), a Company of Heroes (WW II), Universe at War: Earth Assault (sci-fi). Ja és a LotR:BFME II Rise of the Witch-Kinghez van egy tök jó mod: [link]
2014. márc. 23. 22:40
 2/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy ebben a középkoros körben akarsz maradni de ha nem akkor ajánlom a Red alert 3-at és a Command&Conquer Tiberium Wars-ot :)
2014. márc. 23. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hát nekem a középkoros dolgok jobban tetszenek, de attól még ki fogom próbálni :)
2014. márc. 23. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Stronghold 3, Stronghold Crusader, Age of Empires 2-3
2014. márc. 23. 22:56
 5/5 anonim válasza:
age of empires, Total War: Medieval 1-2
2014. márc. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!