Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sonic Adventure 2 játék nem...

Sonic Adventure 2 játék nem megy a gépemen?!

Figyelt kérdés

Na jó!Van amit én is el tűrök de ez más sok, mégis mi az, hogy még a Sonic Adventure 2 sem megy a gépemen?!Mindent megpróbáltam de tényleg mindent viszont semmi, mi lehet a gond?Kezd elegem lenne ebből a gépből mert az szinte már szégyen ha egy ilyen gyenge játékos nem futtat el...

Na de ez nem minden, a játéknál egy újabb verzió és készült névszerint: Sonic Adventure DX fejletebb grafikus motorral!Milyen érdekes hogy az 99-100 fps-el megy ez viszont még be sem lép de máris kiírja, hogy hibát észlelt ezért leáll.Ez most vicc ugye?Komolyan mondom ennél rosszabb gép nincs a világon.(Jobbat találok a szeméttelepen)

#migond
2014. márc. 23. 10:16
 1/2 YouLive válasza:

Együtt érzek veled,az én gépem is muzeális darab...

A Sonic Adventure 2 az én gépemen sem indul el,viszont a DX igen.

És csak tájékoztatás:a DX nem a SA2 "fejlettebb" változata,hanem a Sonic Adventure 1 PC verziója.

A SA2 pedig még újabb gépeken sem,vagy csak nagyon lassan fut,mivel elég "ramaty" lett a port PC-re,és jóval nagyobb gépigénye van.

2014. márc. 23. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak, hogy tudd: Az SADX az 2003-ban lett kiadva, az SA2 pedig 2012-ben lett kiadva
2016. jún. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!