Valaki meg tudná nekem mondani hogy mien c++ meg net framework kell a rustnak? (és ha lehet lékelné mert nem fogom meg találni honnan szedjem le ha leirja se XD)
nekem nagyon meg tetszett ez a rust és gondoltam leszedem és rá megyek elinditom csak egy kacsa jön be x x szemmel olvastam hogy itt várni kell de vártam vagy 20 25 p
és semmi és mondták hogy lehet hogy aza baj hogy nincs fent c++ meg netf... és ha tudtok linket adni lehetőleg Xp re legyen :)))
Előre is köszönöm
(Bocsánat kicsit elirtam ) (és ha lehet linkelnétek mert nem fogom meg találni honnan szedjem le ha leirja se) ezt akartam (mégegyszer bocsi)
by 1csabi
Hát igen nem olyan drága 6000 ft :O XD akkor ink hanyagolomm
De mikor nekem volt fent c++ meg netf akk be jött és nem az eredeti volt meg.! mondjuk haver csinálta meg de be jött csak rá 2 3 napra ujra huztam a gépet és el tünt ugye minden és nem tom most leszedni hozzá a c++ meg a netf et :)
De azért köszönöm a válászt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!