Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek az új konzolokból...

Szerintetek az új konzolokból mikor adnak ki új ("slim") verziót?

Figyelt kérdés

mert ugye előző generációban 3-4 év után

aztán mondták hogy a PS4 így is elég vékony, de például az X1 meg bazi nagy, szal abból nyilván lesz slim verzió, és ha abból lesz akkor Sony kolléga is biztos kiad egy slimet

2014. márc. 19. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Jah kb 3-4 év de nem értem miért várjátok már a slimet a "fat" alig startolt XD
2014. márc. 20. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs rá semmi garancia hogy jönni fog, de nekem például még mindig régebbi 360-om van, és semmivel sem tud kevesebbet.(Mondjuk wifi nincs benne, de az elhanyagolható.)

Az a 20 cm meg amennyivel kevesebbet foglal nem oszt nem szoroz, mert amúgy is fent van tartva neki a hely.

2014. márc. 20. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:

hát az jó, én haveromnak is Fat van és kétszer volt RROD-ja :/

a Fat gépek meg mindig hajlamosabbak a hibára (mint most is)

oké hogy ez a gépek kis részét érinti de én elég óvatos ember vagyok xD

meg igazából engem azért érdekel, mert mire kiadják a slim gépeket, az áruk is barátibb lesz (PS3-nál ha jól emlékszem 140ezer körül volt újonnan, 3 évvel később a slim olyan 100ezer körül)

2014. márc. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!