Ps3 vs ps4 kezdésnek?
Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni tőletek. Világ életemben Pc-s voltam, de most nyitni szeretnék a konzolok felé. Azt olvastam, a ps4 re a multi fizetős, így a ps3 multi is fizetőssé vált? Nem szeretnék sok pénzt beleölni első körben, ezért inkább ps3 felé hajlok vagy jobban megérné rögtön a ps4 majd megszeretem, beletanulok alapon? Esetleg xbox 360? A one már túl drága nekem.2014. márc. 16. 22:30
1/4 Tengor válasza:
Amíg lemegy a PS4 ára, addig símán el lehet játszani a PS3-as játékokkal is.
Én azt ajánlanám.
3/4 anonim válasza:
Nem fizetős a multi ps3-on. Én úgy vagyok vele hogy amíg nem lesz az hogy csak ps4-re jön ki egy olyan játék amit nagyon játszanék addig jó nekem a ps3.Ha tényleg fizetős a ps4 multija,akkor inkább vegyél ps3-at.
4/4 anonim válasza:
Én is végig PC-t toltam, most 17 év után karácsonykor kaptam egy PS3-at, hát, valami eszméletlen. Olyan játékok vannak rá, hogy azokat már inkább műalkotásnak nevezném, nem is játékprogramnak (God of Warok, Bioshockok, Portal 2, GTA-k, Last of Us, Shadow of the Colossus, Journey, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Dark Souls, stb.) Tehát nagyon-nagyon megéri beruházni egyre. Plusz vehetsz rá használt játékokat, így amelyik játéknak nincs Network Pass-ja, ahhoz hozzájutsz 2-3 ezerért simán. Tehát szerintem megéri simán, nagyon sok jó játék van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!