Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki a skyrimbe a kovácsolás...

Valaki a skyrimbe a kovácsolásról le tudja írni az alapokat?

Figyelt kérdés
Csak már elkezdtem játszani 2-3napja de semmit se fejlődök mintha belestem volna a közepébe és az alapok kimaradtak, a kovácsolásról nem tudok semmit, hogy és mint csak azt hallotam hogy jól lehet fejlődni meg jobb cuccokat lehet készíteni mintha vásárolgatnék van kb 10 000 aranyam nem tok vele mit csinálni és cuccaim nem annyira jók meg csak 10 szintes vagyok. Valaki hogy mit csinálja ha lehet magyar szavakkal mert magyarosítva van nekem, Nagyon meg köszönném! :))))

2014. márc. 16. 21:33
 1/9 anonim válasza:
mit csinálhatsz kovácsolással? :D eléggé sok mindent valaki a tőr gyártását javasolja a vas tőrét annyi kell hozzá először h elmész vadászni vagy veszel vmi állatbőrt és lenyúzod ott a nyúzónál vagy pedig kikészített bőrt veszel amit ugye szintén annál a nyúzónál lehet tovább darabolni szíjakra? azt hiszem nos ha van egy csomó szíj darabod akkor már csak vas kell hozzá odamész a kovácsoló izéhez és elkezded gyártani a vastőrt aztán a köszörűkőhöz és megélezed... bocs h ilyen szaru írtam le de én angolul játszottam vele és nem igazán tudom h milyen módon van lefordítva... de h jobb fegyvereket és páncélt tudj csinálni kell pontokat raknod majd a kovácsolásra attól függően könnyű vagy nehéz páncélt szereted... én mindig nehezet használtam :D még akkor is mikor bérgyilkosost játszottam szóval amolyan lopakodósat sose vettek észre... milyen karaktered van elsősorban? hogyan harcolsz? és mivel?
2014. márc. 16. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát harcos és Pajzs +kardra gondoltam meg nehézpáncélzatra
2014. márc. 16. 21:57
 3/9 A kérdező kommentje:
De nemérzem mért kéne vastőröket gyártanom?
2014. márc. 16. 21:59
 4/9 Tengor ***** válasza:
Talán mert senki nem a szakma csúcsán kezdi. (leszámítva apuci kicsi fiát az igazgatói székben)
2014. márc. 16. 22:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja XD rájöttem hogy a tőrök készittésével fejlődök
2014. márc. 16. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Bármit is kovácsolsz attól fejlődik.A kis vas tőrök kerülnek a legkevesebbe csak 1asöntecs és 1 bőr agy mi kell hozzá ezeket meg akár enni is lehet nem csak szerezni.
2014. márc. 16. 22:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, köszi, még írhattok ilyeneket
2014. márc. 17. 17:18
 8/9 Drone007 ***** válasza:

Itt van egy kis leírás. Nem teljes, de legalább magyar:

[link]

Ha érted az englisht, akkor itt találsz rengeteg infót a játékról:

[link]

2014. márc. 17. 19:21
 9/9 anonim válasza:
én írtam a tőrös dolgot... a páncél és a kovácsolás mellé ha harcos vagy nagyon jól jön még a enchanting a fegyverek de leginkább páncélok és gyűrűk nyakláncok megbűvölése... különböző elementálokat rakhatsz bele amik megvédenek pl a jégtől tűztől vagy vmien képességedet javítják persze ahhoz h ezt megtudd csinálni el kell h pusztíts egy ugyanilyen tárgyat plusz kell hozzá egy soul gem egy lélekkő ami fel van töltve ha ilyenekkel rakosgatod tele magad akkor igazából senki nem tud meg sem sebezni... egy harcosnak meg mivel igazából nincs nagyon varázs ellenállása ezért az ilyen olyan varázslók ellen igencsak jól jön... de egyébként h most elővettem megint van egy másik fejlődési forma is amivel könnyű pénzt csinálni... szal elmész bányászol egy kis vasat aztán van egy olyan varázslat ami áttudja alakítani a vasat ezüsté az ezüstöt arannyá már magával ezzel a varázslattal is fejlődsz + ezekből lehet kovácsolni ékszereket igazából az én tapasztalataim szerint az ékszer csinálással lehet a legjobban és leggyorsabban felhúzni a kovácsolást aztán ha kész vagy az ékszerrel megbűvölöd megint egy tulajdonság ami növekszik és aztán eladod így csinálsz pénzt...
2014. máj. 19. 01:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!