Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Flash mob? Ötletek?

Flash mob? Ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztoook! Flash mobot akarunk csinálni a barátaimmal, de sajnos nincs olyan ötletünk ami még nem volt vagy érdekes. Tudom, "ha nincs ötlet, hogyan kezdenétek hozzá??" meg "sok ember kell hozzá, sok előkészület stb." Tudom! És mindent meg tudnánk csinálni és tök király lenne, de az alapötlet elbukott így most ötlettelenül állunk :c De mindenképp megakarjuk csinálni!

2014. márc. 15. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sz00arjatok oda valahová!
2014. márc. 15. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves Első válaszoló! Igazad van, kihagytam, hogy értelmes emberektől, értelmes válaszokat szeretnék! Köszönöm, hogy emlékeztetsz :)
2014. márc. 15. 20:59
 3/5 Viva0802 válasza:
Én úgy csinálnám hogy legyen meg egy bizonyos kis csapat olyan 5-10 főből akikkel ki gondoljátok magát a "tervet" és miután meg van az alapötlet jöhetnek az emberek akkikel még finomíthattok is a dolgon:)Remélem ez segített:)
2014. márc. 29. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A ti csapatotokban senkinek sincs egy értelmes ötlete, mert itt kérdezed...
2014. márc. 29. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyébként már meg van mi lesz.
2014. márc. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!