Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim jó játék hosszú távra?

Skyrim jó játék hosszú távra?

Figyelt kérdés
Igazából egy játék kellene ami leköt egy időre valami hosszabb RPG féle. (Várok egy játékra és valahogy lassabban telik az idő.) Skyrim-et kipróbáltam, láttam róla baromi jó videókat de az első küldetés (kijutni abból a táborból), nem igazán tetszett, hangulatos volt de valahogy monoton, Oblivion jobban bejött. Elejéről nem ítélem el ezért tovább próbálkozom. Pont a sok fan miatt kérdezem egyébként.

2014. márc. 14. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb játék, főleg ha Legendary edition van meg minden DLC-vel együtt. Mondjuk nekem az összes hasonló stílusú Bethesda játék bejött. (Fallout 3, Fallout NV)
2014. márc. 14. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is bejött, bár szerintem kicsit túlértékelt a fanok miatt.

Egy küldi után meg ha véleményt mondasz egy játékról olyan mintha egy foci meccsen a kezdőrúgás után hazamennél. Nem láttál még semmit a játékból.

2014. márc. 14. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Focis hasonlat epic xD. Adok neki esélyt természetesen, kijátszási ideje van egyébként?
2014. márc. 14. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Iszonyatos mennyiségű időt lehet eltölteni vele. Kijátszási időt nem tudok mondani, mivel rengeteg mellékküldetés van illetve egyénfüggő, hogy mennyi időt szán loot-olásra, felfedezésre stb. Plusz lehet hozzá modokat is tölteni.
2014. márc. 14. 15:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Elvittem egy másfél órát. Érdekes játék, de nehéz eléggé. Enemy kábé két hitel engem... én meg hozzájuk sem tudok komolyabban érni... :S
2014. márc. 15. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Háromszor fejbe lövöm az ellenfelem íjjal, ki áll mindegyik nyílvessző a fejéből, erre oda jön kétszer megüt és kifekszem.... ez már inkább buggos mint reális.
2014. márc. 15. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne a legnehezebb módban told vagy pedig ne olyan ellenfelekkel harcolj, amik sokkal keményebbek, mint te. Ugye mmorpg játékoknál is úgy van, hogy ha egy lvl 5-ösként elmész a pálya belsejére ami tele van lvl 60-as ellenségekkel, akkor semmi esélyed.
2014. márc. 15. 19:43
 8/10 A kérdező kommentje:
De a főküldetést követem. :D
2014. márc. 15. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

[link] ez jó lesz a fejlövés problémára :D

de kell ehhez skse.Ha túl nehéz a játék akkor vedd le adeptre a nehézséget.

2014. márc. 31. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én speciel már másfél éve játszok rajta és nem untam meg.
2014. jún. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!