Skyrim jó játék hosszú távra?
Figyelt kérdés
Igazából egy játék kellene ami leköt egy időre valami hosszabb RPG féle. (Várok egy játékra és valahogy lassabban telik az idő.) Skyrim-et kipróbáltam, láttam róla baromi jó videókat de az első küldetés (kijutni abból a táborból), nem igazán tetszett, hangulatos volt de valahogy monoton, Oblivion jobban bejött. Elejéről nem ítélem el ezért tovább próbálkozom. Pont a sok fan miatt kérdezem egyébként.2014. márc. 14. 12:19
1/10 anonim válasza:
Egyik legjobb játék, főleg ha Legendary edition van meg minden DLC-vel együtt. Mondjuk nekem az összes hasonló stílusú Bethesda játék bejött. (Fallout 3, Fallout NV)
2/10 anonim válasza:
Nekem is bejött, bár szerintem kicsit túlértékelt a fanok miatt.
Egy küldi után meg ha véleményt mondasz egy játékról olyan mintha egy foci meccsen a kezdőrúgás után hazamennél. Nem láttál még semmit a játékból.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Focis hasonlat epic xD. Adok neki esélyt természetesen, kijátszási ideje van egyébként?
2014. márc. 14. 14:54
4/10 anonim válasza:
Iszonyatos mennyiségű időt lehet eltölteni vele. Kijátszási időt nem tudok mondani, mivel rengeteg mellékküldetés van illetve egyénfüggő, hogy mennyi időt szán loot-olásra, felfedezésre stb. Plusz lehet hozzá modokat is tölteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Elvittem egy másfél órát. Érdekes játék, de nehéz eléggé. Enemy kábé két hitel engem... én meg hozzájuk sem tudok komolyabban érni... :S
2014. márc. 15. 14:08
6/10 A kérdező kommentje:
Háromszor fejbe lövöm az ellenfelem íjjal, ki áll mindegyik nyílvessző a fejéből, erre oda jön kétszer megüt és kifekszem.... ez már inkább buggos mint reális.
2014. márc. 15. 14:13
7/10 anonim válasza:
Hát akkor ne a legnehezebb módban told vagy pedig ne olyan ellenfelekkel harcolj, amik sokkal keményebbek, mint te. Ugye mmorpg játékoknál is úgy van, hogy ha egy lvl 5-ösként elmész a pálya belsejére ami tele van lvl 60-as ellenségekkel, akkor semmi esélyed.
8/10 A kérdező kommentje:
De a főküldetést követem. :D
2014. márc. 15. 22:04
9/10 anonim válasza:
[link] ez jó lesz a fejlövés problémára :D
de kell ehhez skse.Ha túl nehéz a játék akkor vedd le adeptre a nehézséget.
10/10 anonim válasza:
Én speciel már másfél éve játszok rajta és nem untam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!