Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elder Scrolls Skyrim akadás oka?

Elder Scrolls Skyrim akadás oka?

Figyelt kérdés
A masinám: Intel i3 processzor 2x 3300mhz. VGA: AMD Radeon HD 7470M (1024 MB) Memória 4gb. Alaplap: ASUS. (az everest nem ismeri fel). Mindenesetre meg van a minimális rendszer igény, sőt. A helyzet az hogy medium grafikán elfut viszonylag jól a játék, csak fejnézetnél egyszerűen szaggat minden irányba, de néha hátul nézetben is. Eléggé frusztráló. Patch: 1.9.32.0.8. Van ötletetek mit lehetne tenni?

2014. márc. 13. 23:55
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
A nem ismeri fel alatt azt értem hogy nem ad részletes leírást róla.
2014. márc. 13. 23:56
 2/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűen gyenge a géped hozzá.
2014. márc. 14. 00:22
 3/24 anonim ***** válasza:

1.Törlés.

2.Telepítés.

3.Összes Patch amit találsz vagy elérhető számodra.

4.Driverek frissítése lehet hogy valamelyik már elavult stb.

5.Mielőtt ezeket elvégzed takarítsd ki a gépedet fizikailag és programilag is(vírusírtó teljes lefuttatás,esetleg CCleaner,Advenced System Care 6 vagy 7)

6.Ha van javulás vagy nincs próbáld meg Game Booster-rel futtatni a játékot az leállítja a felesleges futó cuccosokat és jobb a teljesítmény is.

7.Amiket mondtam az csak tipp egy esetleges és álltalános hibára lehet hogy valami sérült fizikailag a gépedben és kicsit nagyobb terhelésnél bizony nem tudja teljesíteni azt.

2014. márc. 14. 00:26
 4/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Elméletileg elég "erős" a gépem hozzá, bár tény hogy nem 1 atomreaktor, de mégiscsak elégnek kellene lennie hozzá. Ez a fontos. 2 Válaszoló: Épp 1 hete telepítettem újra az egész oprendszert, új particióra, szinte semmi nincs az 1 terrás vinyón csak pár játék és az alap programok(utorrent, winrar, vlc media player, avast.) Mellesleg a gép nincs még fél éves se, úgyhogy a fizikai részét(remélem) kizárhatjuk. A patchelés még szóba jöhet, de nincs valami gondja a vga-val, vagy hogy tudnám megnézni hogy a gép mekkora terhelést bír el?
2014. márc. 14. 00:50
 5/24 anonim ***** válasza:

Nem is figyeltem ez Laptop?Akkor az más.Igen valószínüleg gyenge a géped hozzá.Hiába van meg a minimum igény Ha.....Pl:jó géped van(erős átlag)És AMD-s a vidikari meg Radeon és olyan játékkal játszol rajta amit intel-es és Nvidi-ás karikhoz terveztek elsősorban és azokon tesztelték is(nyilván) akkor lehetnek kompatibilitási problémák.Mert neked Radeon karid van és a játékban néhány beállítást az Nidia valamilyen speciális funkciójához készítettek akkor a Radeon kártyád vagy nem fogja azt futtatni,elkészíteni,működtetni vagy nem engedélyezhető a dolog stb.Rengetek ilyen dologtól függ az egész.

Példa: Az én gépem most egy asztali config.Most lett 2 hónapja 6éves.

Specifikációk:

Proci: AMD Phenom X2 545 3.00GHz (Gigabyte)

VGA: Ati Radeon HD 4830 512MB DirectX 10.1 (Gigabyte)

RAM: DDR2 Geil Ultra 1200MHz 4GB (Gigabyte)

Alaplap: Gigabyte GA-M720 USE3

6-Éve volt 130ezer forint.Azóta már nyüglődik mert a sok melegedés az idő folyamán megette szép lassan.Mint látod az egész egy fajtából van.És egy ugyan ilyet állítottam össze 4évvel ezelőtt vegyes fajtájú alkatrészből.És nem tudta azt amit az egyém(pedig ugyan az a gép volt).Nem alkatrészektől függően KB:5.8%-kkal kevesebb teljesítményt adott le.És ez a kis érték is rengeteget számít bizonyos helyzetekben.

Ezen a gépemen ha élhiszed ha nem minden olyan játék amielindításához vagy grafikai beállításához nem kell a DirectX 11 azt Maximum grafikán képes futtatni.Most per pillanat csak 2GB Ram van benne a 4GB helyett mert tönkrement és a Skyrimet teljes grafikán szaggatás mentesen futtatja.

Nem mindig az a jó amit az üzletben mondanak és amit a szakemberek.Nekik persze igazuk van mert hát ehez értenek végül is.De ez van és is dolgoztam 2 számítástechnikai szaküzleteben és rengeteg megdöbbentő dologgal találkoztam.

2014. márc. 14. 00:52
 6/24 anonim ***** válasza:

"VGA: AMD Radeon HD 7470M"

Örülj, hogy ezzel egyáltalán elindul. A laptopok egyébként sem játékra valók.

2014. márc. 14. 00:54
 7/24 A kérdező kommentje:
Asztali pc-m van kedves STALKER. És valóban, rengeteg paraméteren múlik a gép végleges "ütőereje". És mindenesetre ez egy vadonatúj konfig, 124.000ft volt 2 év garanciával, és most itt ülök és elegem van. :D
2014. márc. 14. 00:56
 8/24 anonim ***** válasza:
Na ez igaz.
2014. márc. 14. 00:56
 9/24 A kérdező kommentje:
Mint írtam, ez nem laptop.
2014. márc. 14. 00:57
 10/24 anonim ***** válasza:
Értem és én tévedtem elnézést azt hittem hogy Laptop "De hinni a templomban kell"
2014. márc. 14. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!