CsTobi kérdése:
Nem indul el a South Park: The Stick Of Truth. Mit tudnék még tenni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot, telepítettem, utána crack-eltem. Első indításnál kiírta hogy hiányzik egy dll fájl a XINPUT1_2.dll, azt letöltöttem és beleraktam a játék mappájába és második indításnál pedig egy másik dll fájl hiányzott az MSVCR100.dll, utána azt is letöltöttem és beleraktam a játék mappájába. Harmadik indításnál pedig azt írta ki hogy Failed to load DX9 DLLs. Ez után letöröltem a játékot és újratelepítettem és megcsináltam ugyan ezt e folyamatot de ugyan az lett a végeredmény. Remélem minden fontos információt elmondtam a válaszokhoz.2014. márc. 12. 08:40
1/13 anonim válasza:
Vagy rossz a verziód, vagy egy csomó minden nincs feltelepítve winchesteredre. A géped milyen?
2/13 A kérdező kommentje:
a gépem : Win 7 ultimate 32bit
2gb ram
512mb vidikari
a proci 1.9ghz kétmagos
500gb vinyó
az alaplap meg valami asrock
2014. márc. 12. 09:16
3/13 A kérdező kommentje:
és a játék verzióját hol tudom megnézni?
2014. márc. 12. 09:16
4/13 anonim válasza:
dx9 Az directX9 hiba, vagyis a grafikai részért felelős szoftver rosszalkodik (vidi kártya).
Nézd meg a frissítéseknél, nem tudod-e frissíteni, illetve netről próbálj leszedni vmi friss verziót és felrakni azt. Nekem utóbbi segített pár játéknál
5/13 A kérdező kommentje:
okés megpróbálom :) köszi
2014. márc. 12. 10:13
6/13 anonim válasza:
nekem is ugyanez a hiba volt, de ezzel megoldottam :)
7/13 A kérdező kommentje:
b+ ez se jó xDD azt írja a directx hogy:
An internal system error ocurred.
Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.
2014. márc. 12. 10:29
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
okéés
2014. márc. 12. 10:54
10/13 A kérdező kommentje:
sikerült!!!!!!! nagyon szépen köszönöm a válaszokat :DD
2014. márc. 12. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!