A Dota 2-ben mi az a ward? és ha valami tárgy akkor hogyan kell használni?
A játékban kétféle ward található. Az egyik az Observer ward, a másik Sentry ward. Az Observer ward 1600 (napszaktúl független) egység sugarú körben ad visiont. Ez azt jelenti, hogy ha leteszed, a ward hatótávolságán belül nem csak a feketeséget (fog of war) fogod látni, hanem mintha ott lennél te, vagy egy baráti egység. A Sentry ward 800 egység sugarú körben ad true sightot (igazlátás, vagy minek van fordítva). Ez a ward arra jó, hogy felfedje a hatótávolságán belüli láthatatlan egységeket, azonban nem ad visiont. Tehát neked, vagy valamelyik baráti egységnek (vagy egy Observer wardnak) is jelen kell lennie, hogy lássátok a láthatatlan egységeket, különben nem ér az egész semmit. A wardok maguk is láthatatlan egységek amúgy, tehát nem kell a susnyásba rejtegetni őket. A használatukban sincs semmi nehézség. Megveszed a boltból, bekerül az inventoryba, megnézed melyik gombon van, megnyomod az adott gombot és bal klikk arra a helyre, ahova le szeretnéd tenni.
Remélem tudtam segíteni. Kérdezz nyugodtan, ha valamit nem értesz. És szeretnék elnézést kérni, ha "néhol" eléggé szájbarágós voltam, próbáltam a lehető legegyszerűbben elmagyarázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!