Szerintetek menne úgy a gta online ha az xboxom a telóm 4g megosztásáról élvezi a netet? :D Amióta elment a rendes net már ilyen ötletek járnak a fejemben.
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 18:42
2/8 anonim válasza:
persze, csak rabolj ki egy bankot hogy tudd fizetni az adatforgalmat
3/8 anonim válasza:
nem egyátalán nem meg ne merd próbálni előszöris ezt vésd a fejedbe egy svájci bicskával: XBOXON CSAK ÚGY LEHET MULTIZNI HA VESZEL GOLDOTAMI KB 10.000FT EGY ÉVRE ÉVENTE KELL VÁSÁROLNI SZÓVAL MEGSZÍVTAD ÉN A PS3MAMON ÉLVEZEM A TELJESN INGYEN MULTIPLAYERT MERT A PS3ROM BE TUDJA FOGNI A WIFI RUTERT ÉS AZZAL LEHET MULTIZNI SZÓVAL TE MEGSZÍVTAD ÉN MEG NYOMOM A INGYEN MULTIPLAYERT IRTA:HARANGI DOMINIK nehezen fog kiférni szóval szerintem kezd a fejed tetejétől és úgy lefele a tarkódig szia sok sikert
4/8 anonim válasza:
utolsó te mekkora analfabéta vagy!
nem azt mindta h live-ja nincs hanem azt h nincs netje. márpedig egy wifi router hez is kell internet amit meg tud osztani. azaz ha neked se lenne neted hiába mennél rá a routeredre nem tudnál netezni mert nincs interneted. és az újfajta box-ok ban is van wifi vevő.
5/8 anonim válasza:
@21:07
Akkor verd bele a péniszed a ps3-adba, és légy büszke magadra hogy ekkora olcsójános vagy. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű kérdés volt mert nem volt net aznap XD
2014. ápr. 29. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!