Final Fantasy. Hogyan kezdjek hozzá?
Sziasztok, már egy ideje benne vagyok a japán kultúrába, most szeretném ezt a játékot is kipróbálni. Úgy készüljetek, hogy semmit sem tudok róla :p
Ez most akkor MMOnak számít?
Összefüggő a sztorija?
A régi 8bites verziónak a remakje ez a mostani, vagy semmi köze hozzá?
Melyik résszel érdemes kezdenem?
>Ez most akkor MMOnak számít?
A 11. és a 14. rész MMORPG, a többi egyjátékos szerepjáték.
>Összefüggő a sztorija?
Nem, teljesen különállóak a részek, semmi közük egymáshoz, más világban is játszódnak, de vannak minden részben felbukkanó motívumok, szörnyek lények. Pl a kristályok, Chocobo, Moogle, egy karakter akit Cid-nek hívnak stb.
>A régi 8bites verziónak a remakje ez a mostani, vagy semmi köze hozzá?
A korai részek mindegyikének vagy egy tucatnyi remake-je van, nem tudom melyikre gondolsz.
>Melyik résszel érdemes kezdenem?
Igazából mindegy. Ha nem zavar az egyszerű grafika szerintem 6. rész a legjobban sikerült, utána meg a 9. De a sorozat legnépszerűbb darabja kétség kívül a 7. rész, abból adtak el a legtöbbet, sokak számára az a csúcspont, nélküle nem lenne most ilyen népszerű a FF. Szóval ebből a 3-ból valamelyiket szerintem. De ha az összeset végig tervezed játszani, érdemes az elejéről kezdeni, a későbbi részek után az első pár elég archaikusnak tűnhet, nehéz visszatérni hozzájuk.
Ha bármi további segítség kell a részek beszerzéséhez, emulálásához, vagy bármi máshoz, írj PM-et és szívesen segítek.
Akkor ebből azt hiszem a 6.rész lesz :)
Köszi mindkettőtöknek a segítséget, ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!