Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Final Fantasy. Hogyan kezdjek...

Final Fantasy. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már egy ideje benne vagyok a japán kultúrába, most szeretném ezt a játékot is kipróbálni. Úgy készüljetek, hogy semmit sem tudok róla :p

Ez most akkor MMOnak számít?

Összefüggő a sztorija?

A régi 8bites verziónak a remakje ez a mostani, vagy semmi köze hozzá?

Melyik résszel érdemes kezdenem?

2014. márc. 10. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

>Ez most akkor MMOnak számít?

A 11. és a 14. rész MMORPG, a többi egyjátékos szerepjáték.

>Összefüggő a sztorija?

Nem, teljesen különállóak a részek, semmi közük egymáshoz, más világban is játszódnak, de vannak minden részben felbukkanó motívumok, szörnyek lények. Pl a kristályok, Chocobo, Moogle, egy karakter akit Cid-nek hívnak stb.

>A régi 8bites verziónak a remakje ez a mostani, vagy semmi köze hozzá?

A korai részek mindegyikének vagy egy tucatnyi remake-je van, nem tudom melyikre gondolsz.

>Melyik résszel érdemes kezdenem?

Igazából mindegy. Ha nem zavar az egyszerű grafika szerintem 6. rész a legjobban sikerült, utána meg a 9. De a sorozat legnépszerűbb darabja kétség kívül a 7. rész, abból adtak el a legtöbbet, sokak számára az a csúcspont, nélküle nem lenne most ilyen népszerű a FF. Szóval ebből a 3-ból valamelyiket szerintem. De ha az összeset végig tervezed játszani, érdemes az elejéről kezdeni, a későbbi részek után az első pár elég archaikusnak tűnhet, nehéz visszatérni hozzájuk.

Ha bármi további segítség kell a részek beszerzéséhez, emulálásához, vagy bármi máshoz, írj PM-et és szívesen segítek.

2014. márc. 11. 01:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a Singlésekbe kezdj bele. Az MMO se a hangulatot nem adja át, ráadásul még a pénzt is yneli mert havidíjas.
2014. márc. 11. 04:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor ebből azt hiszem a 6.rész lesz :)

Köszi mindkettőtöknek a segítséget, ment a zöld.

2014. márc. 11. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!