Metin2 ben a szellemkövek berakásnál úgy működik mint a kovács? Vagyis bizonyos hiba%-kal vagy sikerül vagy nem esetleg van valami spec módja amit én nem ismerek
Figyelt kérdés
lehet hogy csak türelmetlen vagyok de egymás után két követ(halálos csapás és sura elleni kő)próbáltam (két különböző)kardba betenni és mind a kettő megsérült2014. márc. 10. 18:53
1/3 anonim válasza:
Hát nincs ilyen hiba%... egyszerű vagy berakja vagy nem... :) ha nem sikerül fegyverzet kerinél tudsz köszilánk eltávolitót venni, de nem.tudom pontosan a nevét :(
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 11. 15:29
3/3 anonim válasza:
vagy sikerül vagy nem, trükkökröl nem tudok, nagyon nem tudsz mit csinálni ellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!