Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akadozik a gépemen a...

Miért akadozik a gépemen a Blacklight retribution című free to play játék?

Figyelt kérdés
A gépem video kártya: ATI Radeon 5700 series 1 GB processzor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 Ghz 2 mag RAM: 4 GB DX:11 WIN:windows 7 proffesional, több dolgot nem tudok én a számitógépemen lévő rendszerinformációból találtam ezeket az infókat csak nem értem ez egy free to play játék és a gépem nem egy harmatgyenge gép de nem is egy erős gamer gép talán a közepestől egy kicsit gyengébb csak az a gond, hogy a call of dty modern warfare 3 mat teljesen max grafikán 1280x1024 és ultra texture ezolyan stabil 30 és 40 fps között váltakozott és ez a multiplayer a Blacklightnél is a multiplayernél akad mint álat az égész am steamos változatal van ez a Blacklight

2014. márc. 10. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

gyenge a geped hozza, vegy le a beallitasokbol

attol hogy f2p meg lehet kivalo grafikaja egy jateknak

2014. márc. 10. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsánat én nem nagyon értem a beszédedet én még mindent ps3-mon játszottam de nemrég bejelentkeztem steambe azóta PC-is de mit jelent a f2p kifejezés é levettem mindent lowra amit csak lehet és még jobban is akadozott pedig megnéztem a minimum követelményt és simán megfelel még jobb is szóval van valami hiba lehet a gépemmel vagy nem tudom
2014. márc. 10. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:

f2p - free to play

a minimum gepigenyt meg folosleges nezni, azzal csak elindul a jatek, de nem jelenti azt hogy jol is fog menni

a regi gepem valamivel jobb volt mind a tied es azon is szaggatott

2014. márc. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!